General

Stimulent de naștere, alocație nou-născut și indemnizație concediu creștere copil Galați

Acte pentru stimulentul de naştere de 1.000 de lei pentru mamele din Galaţi.
Alocație de stat pentru copii, în valoare de 600 lei pe lună.
Indemnizația de creștere a copilului, pentru mama sau tatăl care intră în concediu de creștere copil (ccc)

Citește mai mult
Dezvoltare personală

10 lucruri pe care le poți încerca în anul 2023

A început un nou an, iar fiecare dintre noi și-a propus câte ceva, sper. Poate că multe dintre acest planuri s-au risipit deja, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne plafonăm cu totul în 2023. Mai jos am făcut o listă cu 10 lucruri pe care le poți încerca în acest an pentru a întrerupe rutina într-un mod pozitiv.

Citește mai mult
General

Baloane și decorațiuni pentru evenimente. Next Event Galați

Am decis să alegem câteva decorațiuni pentru botez de la Next Event Galați. Ei sunt specializați pe decorațiuni cu baloane, de toate formele, mărimile, tematicile și culorile, sau cel puțin asta ne-a atras la ei.

Citește mai mult
General

Caut colegi noi! Joburi în web development

Caut colegi noi, atât experimentați, cât și fără experiență de muncă în domeniu, dar pasionați de mediul online și cu dorință de dezvoltare. Java Spring, Angular, PrestaShop

Citește mai mult
General

Benficiile aplicației SPOT după câteva luni de utilizare

Vă ziceam anul trecut de aplicația SPOT, de la Shopping City. Am folosit-o între timp, cu ocazia cadourilor de sărbători și am strâns câteva puncte.

Citește mai mult
General

Aplicația SPOT pentru Shopping City Galați și Brăila Mall

Shopping City Galați, Brăila Mall și celelalte mall-uri din portofoliul NEPI Rockcastle din România pun la dispoziția clienților aplicația mobilă SPOT.

Citește mai mult
Evenimente

Noaptea Cercetătorilor Europeni 2021 la Galați

Vineri 24.09 are loc evenimentul ,,Noaptea Cercetătorilor Europeni 2021” pe care Fundația Comunitară Galați îl organizează împreună cu Universitatea ,,Dunărea de Jos” începând cu ora 17:00 în Campusul Științei.  ,,La nivelul Uniunii Europene, Noaptea Europeană a Cercetătorilor se înscrie în seria Acțiunilor Marie Sklodowska-Curie din proiectul cadru Horizon 2020. Evenimentul își propune să arate publicului larg ce înseamnă să fii cercetător și cât de […]

Citește mai mult
1 2 3 55