General

Airsoft – jocul în care lupta chiar este o chestiune de onoare!

airsoft padure

Vorbeam zilele trecute la birou să organizăm un joc de paintball sau airsoft între colegi și am ajuns să discutăm despre regulile acestui joc ce nu prea poate fi arbitrat. Unii colegi care nu au mai jucat, se întrebau cum îți dai seama că au fost adversarii loviți.

Niciodată războiul nu a fost atât de simplu de purtat, iar inamicii atât de onorabili, pentru că airsoftul este singurul tip de joc de-a războiul în care, deși sunt utilizate arme ce sunt replici unu la unu ale celor din realitate, toată acțiunea este bazată pe onoare. Jucătorii se recunosc “scoși din joc”, atunci când sunt loviți de proiectilul expediat de către adversar, chiar dacă nu există o urmă a loviturii, așa cum se întâmplă în cazul paintball-ului.

În funcție de categoria de arma aleasă, jucătorul poate să nu recunoască lovitura expediată cu o viteză maximă cuprinsă undeva între 110 m/s și 170 m/s, dar în acest joc inventat de către japonezi, principiile străvechi ale samurailor sunt mai presus de orice. De exemplu, la categoria de pistoale airsoft (pe http://www.airsoft.ro/Pistoale-26 se găsesc o mulțime de opțiuni dintre care poți alege, indiferent dacă ești începător sau avansat), viteza este limitată la 110 m/s, iar un lucru interesant este codul de culoare aplicat pe armă care este verde.

pistol Airsoft pistol airsoft

Jocul de airsoft se învârte în jurul onoarei și al fair-play-ului, dat fiind faptul că provine dintr-o zonă geografică în care aceste valori sunt deosebit de apreciate. Lupta între jucători se bazează pe respectul unuia față de celălalt, așa cum se poate observa în toate evenimentele din istoria Japoniei. Responsabilitatea este din unul dintre principiile de la baza jocului de airsoft, așa că o să manifești maximul de atenție față de acțiunile tale și pentru cele pe care le efectuezi pe câmpul de luptă împotriva adversarilor tăi. Nu e cel mai inofensiv sport.

Pe un astfel de câmp de luptă îți vei pune în valoare toate abilitățile de luptător și vei descoperi mai multe despre tine decât conștientizezi. O astfel de luptă este întotdeauna ocazia perfectă pentru a-ți demonstra ție însuți dacă ești pregătit să faci față unor situații reale de luptă, pentru că, într-o lume în care totul pare să se abată de la normal, trebuie să fii întotdeauna pregătit. Este timpul să îți oferi ocazia de a intra în joc, pentru că o astfel de oportunitate îți va facilita oportunitatea de a descoperi o lume plină de acțiune și în care nivelul de adrenalină este mereu la maxim.

Ai posibilitatea să aplici într-un mediu real tot ceea ce ai experimentat în jocurile video, utilizând arme care sunt copii reale ale instrumentelor și echipamentelor de luptă din realitate. Accesează Airsoft.ro și vei avea la dispoziție o serie de arme de top, din gama pistoalelor, machines gun, puști cu lunetă, grenade, fumigene și o mulțime de alte ustensile surpriză care vor transforma orice luptă într-o adevărată ocazie de a te distra!

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău