Evenimente

Bloggers Arena Galați, Level 4

blogers-arena-galati-4

Sâmbăta care vine, pe 25 Noiembrie, are loc Level 4 din Bloggers Arena Galați. Se vor juca Fifa 18, CS:GO, Catan și alte câteva jocuri surpriză.

La întâlnirile Bloggers Arena Galați participă oameni care lucrează în mediul online, bloggeri, pasionați de jocuri și, în general, oameni care iubesc socializarea. De fiecare dată ne-am distrat, de fiecare dată a fost mai mare și mai mișto.

Această ediție aduce nou și o discuție între bloggeri cu subiecte de interes comun, într-un cadru prietenos. Va fi un schimb de cunoștințe, sper eu interesant pentru toate părțile implicate. Discuția va fi liberă, oricine poate pune întrebări și oricine poate răspunde. Vom vorbi despre proiecte, despre probleme, despre reușite, dacă ești interesat să participi la discuție, lasă-mi un mesaj.

Sunt foarte mulțumit de faptul că am primit din nou răspunsuri pozitive din partea partenerilor noștri. Aceștia primesc respectul și mulțumirile noastre pentru că au curajul să sprijine un eveniment ieșit din comun pentru Galați. Mă bucură faptul că ei văd o oportunitate și investesc în ea. E un lucru bun, semn că ceea ce facem e bine și ne ajută să mergem mai departe.

Prin urmare, mulțumim:

Ne întâlnim pe la ora 10 la sediul Thecon, care ne ajută din nou cu spațiul perfect amenajat pentru o zi plină de distracție și toate cele necesare. Intrarea se face pe bază de invitație, de care poți să faci rost dacă îmi lași un mesaj cu motivul pentru care vrei să participi.

Dacă nu te-am convins încă, vezi aici cum a fost ediția trecută. Voi reveni cu un update după eveniment.

Bloggers Arena Galati

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

2 comentarii
  • Cine joacă Lineage 2 Revolution? mai 21,2018 la 08:31

    […] prinzi șpilul (în câteva ore de joc te prinzi cum stă treaba în general). Mă gândesc că la BAG5 putem face ceva și cu jocul […]

  • badita nov. 23,2017 la 08:21

    mortal kombat nu? haideti, va rog eu frumos

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău