Evenimente

Bloggers Lan Party 12 a fost marfă rău

blp12-min

A 3-a ediție Bloggers Lan Party la care am participat a fost cea cu numărul 12 și a fost cea mai mare de până acum. S-au anunțat a fi undeva la 150 de persoane care mișunau pe cele două etaje puse la dispoziție de Impact Hub.

E greu de descris în imagini și video experiența #blp12, nu mai zic în scris, dar totuși voi relata în câteva rânduri ce am făcut pe acolo. Felicit pe această cale eroii organizatori care au făcut o treabă excelentă, cei fără de care evenimentul nu s-ar fi întâmplat și nu aș fi avut ce povesti.

Jocurile #BLP12 au fost Fifa 17, Call of Duty Modern Warfare Remastered, Catan și Guitar Hero. M-am înscris la primele 3 și nu am reușit să obțin decât un onorabil loc 3 cu echipa la CoD. Am jucat pe unul din sistemele ROG G20 puse la dispoziție de ASUS, care parcă îți provoacă chef de joacă numai dacă le privești. La Fifa am pierdut în sferturi, iar la Catan în primul joc (îmi mai trebuia 1 punct ca să câștig).

rog-shuttle-17

Premiul locul 3 Call of Duty oferit de Asus

Pe lângă competiții au mai fost puse la dispoziție 4 console PS4 Pro, cu niște televizoare curbate 4k de îmi vedeam și viitorul dacă mă uitam bine la ele. De altfel, un anumit individ cu norocul la el, a avut șansa să fie extras la tombolă și să câștige una din cele 4 console. Cred că a fost una dintre cele mai frumoase huiduieli pe care le-a avut de acceptat.

Atractive au mai fost și consola cu volan si playseat pentru racing, zona de VR unde dacă nu erai atent puteai primi un pumn în ochi de la cei care se jucau, standul celor de la 3d Printare Scanare, cei 2 câini fantastici care se plimbau printre picioarele noastre și bineînțeles, mâncarea. S-a mâncat în mare stil de la KFC, Pizza Hut și Patiseria Paul, săru’ mâna pentru masă.

20161126_155541-min

Per total, m-am distrat maxim jucându-mă, am cunoscut câteva persoane noi și m-am revăzut cu câteva cunoștințe mai vechi. Evenimentul a fost foarte bine organizat, am stat până la final, dar ca de obicei nu am reușit să ajung la after party pentru că e lung drumul până acasă. Ne vedem cu siguranță la BLP13.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău