Evenimente

BLP14 va fi sub același acoperiș cu East European Comic Con

BLP14 comic con

Să începem cu începutul, definițiile celor două evenimente din titlu:

  • BLP14 – A 14-a ediție a celui mai mare eveniment de Gaming dedicat bloggerilor. Are loc la București, în weekend-ul 5-7 Mai la Romexpo și se anunță a fi epic. Puteți citi aici experiența mea de la ediția trecută (BLP13).
  • East European Comic Con (EECC) –  Un eveniment bazat pe cultura pop, probabil cel mai important de acest gen din estul Europei. Aduce împreună fanii revistelor de benzi desenate, fanii filmelor și serialelor SF și fantasy în special, fani ai culturii japoneze, anime, manga, boardgames și cam orice chestie tehnologică care le înconjoară . Are loc în weekend-ul 5-7 Mai la Romexpo.

Probabil ați observat că cele două definiții au în comun perioada 5-7 Mai și Romexpo, să vă mai zic ce mai au în comun, sau mai degrabă vă arăt.

Fata asta din Game of Thrones – Ellie Kendrick

Ellie Kendrick comic con

 

Tot din Game of Thrones mai e și băiatul ăsta cu multe fețe – Tom Wlaschiha

TOM WLASCHIHA comic con

 

O să mai fie prezent și Craig Parker, elful pe care poate îl știți din Lord of the Rings, Spartacus, Legend of the Seeker sau Xena

CRAIG PARKER comic con

 

Nathaniel Buzolic, pe care nu prea îl știu, dar l-am recunoscut din filmul Hacksaw Ridge, pe care l-am văzut recent

Nathaniel Buzolic comic con

 

Vikingul Jefferson Hall

Jefferson Hall comic con

 

L-am păstrat la urmă pentru că are cea mai mare rezonanță pentru mine. Teal’c sau Christopher Judge a jucat ca actor principal în serialul Stargate SG-1, primul serial pe care l-am urmărit, copil fiind, pentru că era difuzat la televizor. Îmi aduc aminte serialul ca și cum l-aș fi urmărit ieri, eram foarte fascinat pe vremea aia.

Christopher judge comic con

Mulți alții urmează să fie anunțați, cât despre BLP multe informații nu prea sunt, dar cu siguranță organizatorii ne pregătesc multe surprize. Dacă ai un blog, te poți înscrie aici la #BLP14 și primești automat acces și la East European Comic-Con. Dacă nu, o să te poți înscrie la unul din bloggerii participanți sau poți cumpăra direct bilete la Comic Con.

Ne vedem pe acolo.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău