Development

Cât costă un site pentru afacerea ta?

Dacă ai o afacere și cauți să te promovezi în online sau vrei o carte de vizită online în care să îți expui serviciile și portofoliul trebuie să iei în considerare dezvoltarea unui site. Probabil din acest motiv ai ajuns să citești și acest articol.

Am aproape 10 ani de când iau contact cu antreprenori care caută să dezvolte un website pentru afacerea lor și m-am lovit de cele mai multe ori de aceste două situații:

  • Business owner-ul care vrea un site, dar nu știe clar ce vrea, ce așteptări să aibă, ce servicii trebuie să îi ofere dezvoltatorul site-ului.
  • Problema bugetului, lipsa acestuia, sau faptul că nu înțelege pe ce anume dă banii și cum își recuperează investiția.

Voi clarifica cele două probleme, dar vreau să evidențiez că nu voi vorbi despre magazine online sau platforme web mai complexe, ci despre site-uri de prezentare cu 4-5 pagini, în general listă de servicii, portofoliu, blog, pagină de contact și detalii despre companie.

În acest articol vei găsi o listă de costuri și recomandări pentru crearea și întreținerea unui site de prezentare.

Costuri pentru dezvoltarea unui site

Piața de webdesign și development din România este foarte aglomerată. Poți obține rapid câteva zeci de oferte. Probabil vei lua o decizie bazată pe recomandări, portofoliu, experiență, echipă, vechime pe piață, etc

Important este să știi pe ce anume vei da bani și să îți faci un buget corespunzător pretențiilor tale.

Știu că nu ai mult timp la dispoziție, așa că voi trece direct la subiect, dar mai jos în articol vei găsi informații mult mai valoroase decât cifrele.

Cost website | amCharts