Evenimente

Ce am reușit cu ediția a 6-a Bloggers Arena Galați

bloggers arena galati

Sâmbăta de 13 aprilie 2019, a avut loc cea de-a șasea ediție Bloggers Arena Galați, a șasea, a 6-a, a VI-a. A fost cea mai mare ediție de până acum, ca număr de participanți, număr de parteneri și sponsori, număr de jocuri și chiar organizatori.

80 de bloggeri, vloggeri, gameri și susținători ai comunității online din Galați și împrejurimi ne-am întâlnit în contextul desfășurării unor turnee de jocuri pe console, sau pe telefonul mobil. Vreau să pun accentul pe „ne-am întâlnit” pentru că am văzut foarte multă socializare, foarte multe sticle de bere ciocnindu-se și extraordinar de multe răsete. Jocurile au fost doar contextul.

S-a lăsat cu multă distracție și multe postări pe Instagram.

Cum s-a desfășurat #BAG6?

În prima parte a evenimentului, participanții s-au inscris la tombola APAN BMW și apoi și-au activat sinapsele cu o cafea delicioasă servită de Starbucks România alăturată desigur gustărilor proaspete oferite de Frontera și Zesty. După anunțarea fericiților câștigători ai unui drive test cu un BMW seria 1, evenimentul a debutat în mod oficial cu extragerea echipelor pentru FIFA și Counter Strike. Jocuri la care s-au putut înscrie participanții:

  • Fifa 19 2v2 – PS4 –  Turneul în care i-am regăsit pe Messi și Ronaldo în urbea gălățeană a fost susținut de ASC Otelul Galați și a beneficiat de premii din partea clubului. Câștigătorii au câștigat un tricou și o minge oficială pe lângă alte materiale promoționale.
  • Dance Central 3 – Xbox Kinekt – Un joc care ne-a ținut pe toți in priză, indiferent de vârstă sau de abilitățile dansante.
  • CS:GO 5vs5 – PC – Turneul a fost tinut pe serverele Adquest IT si sponsorizat de Siege Paintball, iar  amatorii de adrenalină au putut chiar testa armele și echipamentele lor.
  • Tancuri / Battle City – Nintendo Clasic – Jucătorii în căutarea nostalgiei din copilarie s-au distrat ore in șir cu acest clasic iar tanchistul suprem a primit un tricou din partea Ruvix.
  • Creed: Rise to Glory VR – PS4 – In premiera la BAG, fanii Rocky Balboa au putut gusta din victoria unui meci de box în turneul organizat de MAX Fitness. Căștigătorul s-a putut lăuda și cu mult dorita centură BAG, precum și cu șansa de a experimenta o clasă de box la sală.
  • Knowledge is Power – PS4 – Cinema City  i-a premiat pe jucătorii acestui joc de tip trivia care ne-a antrenat circumvoluțiunile creierului și ne-a testat cunoștințele generale.
  • Grand Turismo – PS4 – BMW Apan Motors a premiat vitezomanii lideri de clasament cu … bineînteles … un BMW … de jucărie. 5 modele BMW au fost conduse pe traseele virtuale din joc, într-o cameră special amenajată.
  • Bloggerman – Desigur, jocul original Bloggers Arena, nu putea lipsi de pe tabela, iar de data asta în realitate, susținute de clește.ro. Punctajul cel mai mare a fost răsplătit cu un abonament la sală din partea MAX Fitness.

Desigur, acest eveniment nu ar fi fost posibil fără cei care s-au implicat în organizarea și desfășurarea lui și cu siguranță nu am fi ajuns la ediția a 6-a Bloggers Arena Galați dacă nu ar fi existat atâția susținători și business-uri locale. Intenția BAG este aceea de a construi o comunitate de oameni pasionați de mediul online care îmbină o experiență plăcută cu șansa la networking.

Pe lângă sponsorii turneelor, evenimentul a fost susținut și de:

Bloggers Arena Galați este o oportunitate pentru persoanele care vor să se implice mai mult în comunitatea online a orașului. Ca participant poți descoperi oameni mișto, o comunitate în continuă creștere, ca partener poți beneficia de promovarea afacerii pe care o administrezi prin intermediul blogurilor și al rețelelor de socializare.  

Am reușit la această ediție să aducem în același loc cei mai mulți parteneri din istoria evenimentului. Ne-au fost alături și ne-au ajutat mai multe branduri locale, dar și internaționale, care au înțeles ideea noastră și au avut deschiderea să se implice prin oferirea de servicii, cadouri, vouchere, tombole, premii pentru concursurile din eveniment.

Feedback-ul participanților a fost extraordinar și ne încurajează spre o următoare ediție și mai mare. În acest sens suntem în căutarea unei noi locații, mai încăpătoare, și a unor noi parteneri si sponsori care să ne susțină prin orice mijloace au la dispoziție. Orice ajutor este binevenit.

În același timp vreau să felicit echipa organizatoare. A fost un efort susținut pe toată durata weekend-ului, multă muncă și multe idei puse în aplicare. Good job chicos!

Câteva poze de la eveniment

Copyright Vlad Mototolea, Ion Vlad si subsemnatul

Hashtag-ul unde găsești toate pozele pe Facebook și Instagram este #BAG6

fafs.png

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul https://bloggersarena.ro/, iar multe poze pe pagina de Facebook Bloggers Arena Galati.

Ne vedem la editia următoare.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău