Evenimente

Cine merge la Neversea? Constanța, 7-9 iulie

neversea

Pe lista evenimentelor care vor marca anul 2017 a intrat de curând și festivalul Neversea care va avea loc în perioada 7-9 iulie, pe plaja Neversea din Constanța. E un concert similar Untold, organizat la malul mării de aceeași echipă.

Cine o să cânte sau o să pună muzică?

Am așteptat ceva timp răspunsul. Astăzi s-a afișat și primul „val” de invitați, iar pe cele șapte scene vor urca Tiesto, Fatboy Slim și Afrojack, Dua Lipa, Sam Feldt, KSHMR, Benny Benassi, Nicky Romero, Fedde le Grand, Ferry Corsten, Tujamp, Lost Frequencies, Danny Avila, Rudimental DJ, Wilkinson DJ SET, DUB FX, Foreign Beggars, Netsky DJ SET, Zeds Dead, Mike Perry și Klangkarussell DJs.

Arată bine până acum, lumea e mult mai încrezătoare în a cumpăra biletele, iar prețul cazării în Constanța în weekendul acela a explodat deja. Bilete se pot cumpăra de aici sau de pe Eventim. Eu am luat biletele imediat ce s-au pus la vânzare, văd că prețul a început deja să crească, iar hotelurile se ocupă foarte repede. Dacă vrei să mergi, ar fi cazul să te grăbești.

Pe mine mă bucură că se întâmplă din ce în ce mai multe evenimente de genul ăsta și pe la noi, merită promovate și felicitați cei care se ocupă de organizare. După mulți ani se întâmplă, prea mulți, dar niciodată nu e prea târziu.

 

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău