Evenimente

Cum a fost la editia a 7-a de Bloggers Arena Galati – #BAG7

Cea mai mare ediție Bloggers Arena Galați de până acum a avut loc pe 21 decembrie 2019, așa că vreau neaparat să vă povestesc cum a fost la #BAG7 și cu un mic video la pachet.

Pentru că încă de la ediția a 6-a discutam despre o locație nouă pentru eveniment, mai mare și mai încăpătoare, partenerul principal al acestei editii a fost sala WarTag Galați aflată pe Calea Prutului nr.7. Partea și mai mișto e că a venit la pachet și cu LaserTag.

Am fost peste 80 de participanți. Bloggeri, vloggeri, gameri și susținători ai comunității online din Galați și împrejurimi ne-am întâlnit, sau reîntâlnit, să ne luăm revanșa la jocurile deja clasice la BAG.

Cu toții știm că defapt am vrut mai mult să socializăm și să ciocnim câteva sticle de bere. Jocurile au fost doar contextul, s-a lăsat cu multă distracție și multe postări pe Instagram și Facebook cu #BAG7

Pe scurt, cum s-a desfășurat #BAG7?

Imediat după înregistrare, toată lumea a năvălit să-și dea trezirea cu o cafea delicioasă servită de Starbucks România, iar după momentul de deschidere s-au putut înscrie la tombola APAN VOLKSWAGEN prin care unul dintre participanți a câștigat un super drive-test cu unul din noile modele Volkswagen.

Jocuri la care s-au putut înscrie participanții:

 • LaserTag – Turneul a fost susținut de gazda WarTag și a fost o noutate desăvârșită pentru BAG, dar și pentru mulți dintre participanți întrucât este un joc nou în Galați, pe care marea majoritate nu l-au mai jucat până acum.
 • Fifa 20 2v2 – PS4 –  Turneul a fost susținut ca întotdeauna de ASC Otelul Galați și a beneficiat de premii din partea clubului. Echipele au fost formate random, pe loc, pentru ca toată lumea să aibe șanse reale. Câștigătorii au primit din partea sponsorului tricouri și mingi oficiale pe lângă alte materiale promoționale.
 • Fruit Ninja VR – PS4 VR – Cu siguranță vă amințiti de frenezia jocului Fruit Ninja de pe smartphone. Noi l-am pus pe un TV imens și am provocat lumea să dea din mâini haotic. Turneul a fost susținut și premiat de Max Fitness.
 • ExciteBike – Nintendo Clasic – Jucătorii în căutarea nostalgiei din copilarie s-au distrat ore în șir cu acest clasic iar motorbikerii supremi au primit tricouri din partea Ruvix.
 • Knowledge is Power – PS4 – Jocul a atras foarte multă atenție la ediția anterioară și nu a putut fi lăsat deoparte. Dare to paint i-a premiat pe jucătorii acestui joc de tip trivia care și-au testat din nou cunoștințele generale.
 • DiRT 4– Un joc nou în cadrul BAG, în care participanții s-au vazut cu volanul în mâini și pedalele sub picioare încercând sâ obțină cel mai bun timp în confruntări 1vs1. Turneul a fost susținut și premiat de Adquest IT.
 • CS:GO 5vs5 – PC – din cauza unor probleme tehnice, turneul nu a mai avut loc, dar participanții au putut juca câteva meciuri amicale.

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fără cei care s-au implicat în organizarea și desfășurarea lui și cu siguranță nu am fi ajuns la ediția a 7-a Bloggers Arena Galați dacă nu ar fi existat atâția susținători și parteneri.

Intenția noastră este aceea de a construi o comunitate de oameni pasionați de mediul online care îmbină o experiență plăcută cu șansa la networking. Seems to work!

Pe lângă sponsorii turneelor, evenimentul a fost susținut și de:

 • 1664 Blanc Romania și Guiness ne-au menținut hidratați cu cea mai bună bere din dotare.
 • Starbucks ne-a trezit cu o cafea delicioasă.
 • Union Jack ne-a delectat cu prânzul, niste super platouri.
 • Salon Glass a oferit premii pentru toti participantii, tunsori.
 • Ruvix ne-au susținut prin stickere, afise și tricouri oferite ca premii.
 • Thecon și Adquest ne-au oferit suport nelimitat în organizare.
 • Tipografia Elco ni s-a alăturat la această ediție și ne-a susținut cu materialele printate.

Bloggers Arena Galați este o oportunitate pentru persoanele care vor să se implice mai mult în comunitatea online a orașului. Ca participant poți descoperi oameni mișto, o comunitate în continuă creștere, ca partener poți beneficia de expunere la eveniment si promovarea afacerii tale prin intermediul blogurilor și al rețelelor de socializare.  

Ne-au fost alături și ne-au ajutat mai multe branduri locale, dar și internaționale, care au înțeles ideea noastră și au avut deschiderea să se implice prin oferirea de servicii, cadouri, vouchere, tombole, premii pentru concursurile din eveniment.

Feedback-ul participanților este extraordinar și ne încurajează spre o nouă ediție și mai mare și căutarea unor noi parteneri si sponsori care să ne susțină .

Podcastul de Vineri de la fața locului

Era să uit și de faptul că cei de la Unity Squad au avut un moment de dans în timpul evenimentului.

Hashtag-ul unde găsești toate pozele pe Facebook și Instagram este #BAG7

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul https://bloggersarena.ro/, iar multe poze pe pagina de Facebook Bloggers Arena Galati.

Photo credits către PicturePerfect.ro și MunteanuBogdan.com 

Ne vedem la ediția următoare!

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău