Evenimente

Cum m-am distrat cu oameni foarte faini la #BAG3

 

Era sâmbăta lui 1 iulie 2017, afară clocotea cimentul sub bătaia soarelui care pare că e într-o relație fierbinte cu pământul vara asta, iar eu..

iar ceilalți

 

Să vă dau mai multe detalii

Am organizat a 3-a ediție Bloggers Arena Galați, un loc unde ne întâlnim să socializăm și să ne jucăm diverse jocuri. Ne-am întâlnit la biroul Thecon, transformat într-un fel de game lobby datorită imaginației lui Ion, care a acoperit toți pereții cu afișe și panouri.

Bloggers Arena Galati

Bloggers Arena Galati

Bloggers Arena Galati

Bloggers Arena Galati

Cum s-a desfășurat

Toți participanții au fost repartizați aleatoriu în 3 echipe mari: Snow (alb), Crow (negru), Titan (roșu). Fiecare echipă a trebuit să își aleagă și să își arunce în luptă jucătorii în competițiile de Fifa17 2vs2, CS:GO 5vs5, Guitar Hero și Activity. Pe lângă astea, free play s-au mai jucat Vrajba Pixelilor (joc făcut de Ion) și Exploding Kittens.

Bloggers Arena Galati

Fiecare turneu a fost premiat cu puncte pentru echipa din care făceau parte câștigătorii, astfel s-a jucat individual, dar pentru un scop mai măreț. Eu zic că a fost super distractiv, mi-au plăcut în mod special meciurile de CS, unde tensiunea a atins cele mai înalte cote. Fiind față în față cu adversarul, jocul e mult mai intens. Am reușit să câștigăm un meci și să pierdem unul. Fair enough.

Cu un coechipier de nădejde, am reușit să câștig turneul de Fifa, cu un gol decisiv în minutul 119, dar la Guitar Hero am pierdut finala.

La sfârșitul zilei a câștigat echipa Snow, urmată de Titan și de Crow. Cred că toată lumea s-a distrat, iar eu cel puțin aștept cu nerăbdare următoarea ediție.

Mulțumim foarte mult:

  • Fabricii de bere MARTENS SA din Galați pentru că ne-a alimentat cu bere, fără de care nu am fi făcut față căldurii și tensiunii jocurilor. Am băut bere Hora Unirii, o premieră și în același timp o surpriză plăcută pentru mine, iar la viteza cu care se goleau sticlele, țin să cred că nu doar pentru mine. O recomand.bloggers arena galati
  • Burger House Galați pentru prânzul gustos oferit. Burgerii au venit, s-au arătat la față și au dispărut instant, mai ales că au intervenit după a 2-a bere. Au mers ca unși.bloggers arena galati
  • Max Fitness pentru că după o combinație de: bere, burgeri, stat jos și jucat, trebuie să facem și ceva mișcare. Aceștia ne-au oferit abonamente la sală și ședințe gratuite de body pump, spinning, aerobic, etc.bloggers arena galati
  • AdQuest pentru sprijinul oferit în organizarea evenimentului

Mulțumim și lui Vlad Mototolea, Picture Perfect și Marian Puțirac pentru că au imortalizat mai multe momente amuzante din timpul zilei, vă las cu mai multe poze făcute de ei, iar dacă vreți să vedeți și mai multe verificați pe Facebook și Instagram #BAG3.

Sper ca în viitorul apropiat să facem o nouă ediție și mai interesantă, așa că urmăriți pagina de Facebook pentru a fi la curent.

[Best_Wordpress_Gallery id=”9″ gal_title=”BAG3″]

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău