General

De vorbă cu Charlie Ottley de la Flavours of Romania

Cel mai probabil îl recunoști pe Charlie din documentarele Flavours of Romania, sau Wild Carpathia, iar dacă nu îl recunoști trebuie neaparat să le urmărești pe cele două, pentru că probabil sunt printre cele mai populare două documentare despre România.

Flavours of Romania este pe Netflix – Link aici – lăsați-i un like dacă l-ați văzut deja și v-a plăcut (ajută în algoritmul Netflix). Apoi, dacă locuiești în afara României, completează formularul de aici sugerând titlul „Flavours of Romania”, ca să promovezi documentarul în rândurile Netflix de peste hotare. Charlie îți mulțumește.

Wild Carpathia poate fi vizionat gratuit pe YouTube pe canalul lui Charlie – Link aici. Abonați-vă dacă tot intrați, vă zic imediat de ce merită.

Am reușit să îl sustragem pentru o oră pe Charlie din proiectele la care lucrează și am stat de vorbă cu el în cel mai recent episod din Podcastul de Vineri, disponibil pe YouTube, Spotify și toate canalele de podcasting.

Charlie este jurnalist britanic, producător TV, regizor, prezentator Travel Channel și colaborator BBC World, iar lista aceasta continuă…

Omul ăsta promovează România mai mult și mai bine decât o facem noi ca români. Este probabil cel mai mare ambasador străin, contemporan, al țării noastre. Nu menționam străin dacă nu era Simona Halep. A făcut două documentare difuzate global și plănuiește încă două (poți afla despre ele în podcast).

Are o mentalitate super orientată spre promovarea eco-turismului în țara noastră, conservarea și în același timp expunerea tradițiilor, locurilor, frumuseților naturale și sălbăticiei unice din România.

Am discutat despre toate astea și despre echipa suprinzătoare din spatele acestor proiecte, iar eu mă înclin în fața pasiunii sale și a efortului pe care îl depune. Chapeau!

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău