General

Doar fetele ne mai țin la suprafață în sport

nationala tenis a romaniei
sursa: sportm.ro

Am urmărit în weekend meciul de Fed Cup dintre România și Cehia, care m-a ținut în fața televizorului cam cât pentru o lună și am realizat titlul articolului.

În cazul în care nu ați aflat deja, deși îmi e greu să cred că nu ați citit niciun titlu de articol sportiv, echipa feminină de tenis a României cu Simona Halep în frunte, a bătut selecționata similară a Cehiei, la ea acasă, în competiția pe care cehoaicele o domină clar de foarte mulți ani. Mai mult decât atât, meciul s-a decis în urma partidei de dublu, în care Begu și Niculescu ale noastre, au tras tare și au bătut echipa nr 1 mondial la dublu feminin.

Chiar și așa, vorbim de tenis feminin, sportul care ne-a adus cele mai multe motive de bucurie în ultimii ani și care nu își primește nici pe departe toate laudele necesare.

Apoi, sunt fetele de la handbal în frunte cu Cristina Neagu, deținătoarea recordului pentru cele mai multe goluri din istoria Campionatului European de Handbal, recent desemnată pentru a treia oară cea mai bună handbalistă din lume, cea mai bună handbalistă din Europa și multe alte distincții despre care nu se prea vorbește.

nationala handbal romania
sursa: digi24.ro

Naționala României de handbal feminin a ieșit pe locul 4 la Euro 2018 și probabil reușea mai mult dacă nu se accidenta Cristina Neagu.

Și e foarte fain că se face performanță, avem și noi ceva sport de urmărit, mulți copii sunt ambiționați și mulți adulți își cumpără teniși noi de sport.

La masculin liniște, liniște totală. Mi-am mai dat cu părerea despre naționala de fotbal. Acum toată speranța stă în echipa de tineret, care s-a calificat la Europeanul de tineret din 2019 și care ne propune mai mult fotbal decât echipa mare.

Liga 1 s-a scufundat serios, dar chiar și așa campionatul de fotbal tot e urmărit, un top al agențiilor de pariuri online din 2019 ne spune că totul merge strună. Lumea e prinsă în continuare de trend, totul a trecut online, probabil mai puțină lume e interesată de sport în sine.

Revenind la fete, bravo lor. Sunt talentate, muncitoare și implicate, iar ultimele două valori sunt probabil cele mai importante în orice sport.

Nouă nu ne rămâne decât să le aplaudăm, să le susținem și să încurajăm și alți tineri

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău