Dezvoltare personală

După primul an de blog

panabogdan-1an

După un an de blog sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute. Față de acum un an pot să spun că mi s-a schimbat percepția conceptului de blogging. Blogul nu este nici pe departe o adunătură de statistici precum numărul de articole, numărul de vizitatori sau numărul de like-uri de pe Facebook. A devenit o parte din rutina zilnică, iar rezultatele nu au întărziat să apară.

În ultimul an prin intermediul blogului am fost invitat la câteva evenimente unde pe lângă informații, am cunoscut offline foarte multe persoane și am facut schimb de experiențe. Online, din nou, am interacționat cu multe persoane datorită diferitelor circumstanțe. Peste toate, cred că acesta a fost marele beneficiu. Pe lângă asta, am promovat cu succes câteva proiecte proprii și am pus în online câteva tutoriale și un e-book care au fost folositoare mai multor persoane decât mă așteptam.

Am avut perioade în care mi-a lipsit efectiv inspirația și nu am scris nimic, perioade în care îmi reproșam că nu am mai scris nimic pe blog de prea mult timp. Nu au fost multe, dar mi-am propus ca anul acesta să le reduc. Mi-am creat și îmbunătățit, zic eu, un stil de scris. Blogul m-a obligat să citesc mai mult, să caut să îl îmbunătățesc prin articole de calitate.

Blogul m-a ajutat să experimentez diverse lucruri în online, să greșesc, dar mai ales să învăț. Încurajez pe oricine să își scrie pasiunea într-un blog. Sunt 100% convins că oricine poate să o facă cu puțină îndrumare tehnică. Încă lipsesc din online-ul românesc multe nișe de bloguri, pentru că nimeni nu are poate curajul sau voința să le facă.

Îmi propun ca următorul an să fie și mai bun și nu am îndoieli că așa va fi.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

20 comentarii

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău