Evenimente

E-Marketing Hub 2015 – Conferință OpenHub pe 6 iunie în Galați

logo E-marketing Hub OpenhuPe 6 iunie, Restaurantul Flow din Galați va găzdui o nouă conferință Openhub sub numele de E-Marketing Hub 2015.

Conferința va începe la ora 10:00 și va fi împărțită în 4 prezentări extrem de interesante. Dacă ești pasionat de marketing sau ai un business pe care vrei să îl dezvolți, trebuie să fii prezent.

Vor împărtăși din experiența lor în domeniul marketing-ului online următorii speakeri:

Oana Sav – Coordonator si trainer la Institutul de Marketing, va vorbi despre soluții de marketing pentru tineri ambițioși și antreprenori curajoși

Mihaela Pântea – Business Communication Designer, Editor la Marketing Focus cu un subiect foarte interesant și anume: Writing with a purpose – atelier de effective writing

Andrei CismaruSocial Media Manager la Bitdefender ne va arăta impactul campaniilor de social media într-o strategie de marketing.

Ionuț Vlad – Graphic Designer, Thecon va exemplifica importanța design-ului grafic în online marketing și nu numai.

Cu siguranță fiecare speaker va face tot posibilul ca această conferință să fie una de ținut minte, iar noi ca spectatori vom avea oportunitatea de a afla lucruri noi, de a întâlni oameni noi, de a începe parteneriate sau poate a găsi un job în una din firmele care vor fi prezente la eveniment. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina oficială a evenimentului E-Marketing Hub 2015.

Conferință Gratuită. Înscrie-te

Clubul IT Openhub

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău