General

Experiența OpenHub. De ce se merită să te implici?

openhub galati pana bogdanLa o săptămână de la ultima conferință organizată de Clubul IT Openhub, după ce am adunat toate pozele, am centralizat tot feedback-ul, am primit felicitări, am primit cereri pentru evenimentele viitoare nu pot decât să ajung la concluzia că a fost super șmecheră.

Am reușit împreună cu colegii din Openhub să aducem speakeri cu experiență din afara Galațiului, de la firme cunoscute, să strângem sponsorizări, să conectăm firme IT din Galați și cel mai important să oferim celor peste 130 de participanți un mediu perfect de socializare și dezvoltare personală și profesională.

yeah teamworkSunt foarte mândru că am participat la organizarea acestui eveniment, am văzut cum a luat naștere, am trecut peste toate obstacolele care s-au ivit și într-un timp relativ scurt am auzit vorbele moderatorilor care încheiau cu succes conferința.

Pe lângă informațiile pe care le obții, cel mai important este să cunoști oameni noi. Am avut plăcerea să îi cunosc pe Oana Sav, Mihaela Pântea și Andrei Cismaru, oameni cu o experiență extraordinară și foarte pasionați de ceea ce fac.

 

echipa openhub galati

 

Implică-te și tu!

You must be the change you wish to see in the world.  Mahatma Gandhi

OpenHub este o comunitate de pasionați de IT din Galați. Ne-am propus să organizăm periodic conferințe și workshopuri – ocazii bune de a întâlni mentori, product developeri, antreprenori din domeniul IT și nu numai. Hai să vezi ce tare e.

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”E-Marketing Hub”]

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

2 comentarii
  • Gabriel Ursan iun. 13,2015 la 15:28

    Felicitări Bogdan! Dacă vă pot sprijini cu ceva nu ezitați să apelați când aveți nevoie.

    • Bogdan iun. 13,2015 la 16:31

      Mersi mult! Apreciez.

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău