Evenimente

Hai și tu la Bloggers Lan Party XI

BLPXI

În martie când am fost la BLPX am rămas atât de impresionat și m-am simțit atât de bine încât am zis că mă duc sigur și la ediția următoare, ba chiar mai mult, m-a motivat să organizez un eveniment asemănător și în Galați.

Sămbătă e BLPXI, adică a 11-a ediție a acestui eveniment și m-am înscris imediat ce mi-a apărut linkul în fața ochilor. Chiar dacă nu am câștigat nimic data trecută, m-am distrat foarte tare, am aflat câteva jocuri noi, m-am antrenat între timp și acum sunt din nou gata de joacă.  Am înțeles că ediția 10 a fost cea mai mare de până atunci, cred că am fost vreo 200 pe acolo. Mă aștept ca ediția 11 să doboare din nou recordul.

Bloggers Lan Party XI, evenimentul dedicat bloggerilor și cititorilor acestora pasionați de gaming și digital, va avea loc sâmbătă, 9 iulie, la Grand Combo (incinta Băneasa Shopping City București) începând cu ora 10:00.

Vom avea puse la dispoziție board games, bowling, biliard, simulator F1, Overwatch, FIFA16 și nu numai. Data trecută a fost NBA, de data asta va fi Fifa unde sper să ajung cât mai sus în turneu, mă antrenez serios de câteva luni.

Dacă vrei să mergi și nu ai un blog, te poți înscrie aici prin completarea formularului, iar apoi apucă-te de hackerit random.org ca să fii ales sigur. Grăbește-te pentru că se închid înscrierile joi, 7 iulie, ora 22:00, adică diseară.

AMR 2 zile până la #BLPXI

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău