General

Idee de cadou pentru iubită, familie și colegi cu care sigur dai lovitura

Ca bărbați,  din prima săptămână a lui februarie până la mijlocul lui martie, traversăm cea mai neagră perioadă a anului. Vorbim de 3 evenimente pentru care trebuie să umblăm după cadouri, multe cadouri și atenții pentru iubite, soții, mame, bunici, etc. Nu zic că nu le merită, doar că sunt prea îngrămădite evenimentele și inspirația noastră mai lasă de dorit

Din punctul meu de vedere, umblatul e partea cea mai ușoara. Problema e că trebuie să îți vină o idee de cadou cu care să nu o dai în bară, mai ales când te afli într-o relație de mai mult timp și s-au cam epuizat opțiunile, sau mamei i-ai cumpărat tot ce ți-a trecut prin cap în ultimii 20 de ani.

Ideea mea de cadou pentru iubită, mamă, bunică, matușă, colegă, etc,  cu care îți garantez că nu o să dai greș este un tablou personalizat. Un tablou cu voi doi sau cu toată familia, din ultima excursie sau de la un eveniment, sau pur și simplu un tablou mic și simpatic care să îi inducă buna dispoziție.

Eu i-am adus acasă Claudiei un tablou cu o poză făcută anul trecut în excursia din Praga, care să ne amintească zilnic să călătorim mai mult. Poza a fost făcută cu telefonul pe înserate cu lumină slabă, deci nu e cea mai bună calitate, dar am reușit să îl fac la dimensiunea de 70×50 cm și sunt mulțumit de rezultat. Dacă vrei să se vadă cât mai clar, bineînțeles că trebuie să folosești o imagine clară la o rezoluție cât mai mare. Dacă ai un smartphone de o generație cât de cât nouă și poza nu se vede în ceață, ar trebui să fie suficient.

Poza:

praga noaptea

Tabloul:

tablou praga-min

Partea mișto la genul ăsta de tablouri din pânză e că sunt foarte ușoare și nu necesită neaparat o gaură în perete, poate fi prins și cu banda dublu-adezivă daca îl pui pe o suprafață netedă. Are o ramă din șipcă care este învelită deasemenea în pânză și îi oferă un efect oarecum 3d.

tablou praga 2

 

 

 

 

 

 

Poți comanda online un astfel de tablou pe ePrintat.ro, la secțiunea creează tablou personalizat. Sunt sigur că vei găsi dimensiunea tabloului care se potrivește perfect cu locul liber de pe perete, dar și cu bugetul tău. Dai comandă și aștepți să vină cadoul la tine, ce poate fi mai frumos.

tablou praga 3

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău