General

Logitech M705 – Mouse wireless bun si la oferta

Nu stiu despre voi, dar pentru mine mouse-ul este printre cele mai importante dispozitive pe care le dețin. De ce? Pentru că interacționez cu el ore întregi pe zi, e „obiectul muncii” în mediul online.

Căutam de vreo 2 săptămâni să îmi schimb mouse-ul, am citit multe review-uri și m-am oprit la articolul ăsta, un top actualizat periodic. Ca branduri, nu îmi plac decât Logitech si Microsoft, pentru că sunt fiabile și nu trebuie să schimb bateria o dată pe lună. Am avut un mouse wireless Serioux acum câțiva ani, dădusem 50-60 lei pe el și în 3-4 luni cheltuisem încă pe atâția bani pe baterii (Duracell, ca să mă țină măcar 2 săptămâni). Știu că mai sunt producători buni, dar de mouse-uri pentru gaming.

Fostul meu mouse este tot un Logitech și anume Zone Touch Mouse T400, funcționează perfect, prezintă doar semne de uzură. Foarte fain și el, îl recomand dacă te poți obișnui cu scroll-ul. Eu l-am folosit cel puțin un an.

Așadar, mi-am cumpărat un Logitech Marathon M705 și sunt încântat de alegere. E un mouse confortabil, foarte customizabil și pare foarte rezistent.

Unboxing de la Apple Help Romania:

De la mouse în sine, ies in evidență forma ergonomică foarte plăcută, cele două tipuri de scroll și cele 3 butoane din lateral.  Aici e partea cea mai interesantă, pe lângă cele 2 butoane evidente de înainte și înapoi, mai avem disponibil un buton la baza mouse-ului, care poate fi configurat din softul SetPoint de la Logitech.

logitech-m705

De remarcat și faptul că bateria ar ține vreo 3 ani după ei, din experiență sunt sigur că vreo 6 luni sigur nu le schimb, dar eu nu îl opresc niciodată și îl forjez zilnic.

Dacă sunteți interesați, vă sugerez să profitați de oferta de aici, e pe bune pentru că am urmărit prețul. O ofertă bună, dar limitată probabil.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

2 comentarii
  • Mihaela sept. 26,2018 la 16:15

    Buna,
    Cumva mai stii cum ai configurat butoanele? Pentru ca daca se poate doar prin CD, nu am nicio sansa pe laptopul de la munca. Multumesc!

    • Bogdan sept. 26,2018 la 15:33

      În niciun caz prin CD. Logitech are aplicație pe care după ce o instalezi, identifică mouse-ul şi îți oferă setări.

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău