Development

Magazin online cool cu piese IOT – clește.ro

cleste

Dacă ești pasionat de robotică și Internet of things (IOT) s-ar putea să îți placă și magazinul online Clește.ro. Vei găsi la vânzare componente și piese electronice pentru orice proiect IoT, la prețuri bune zic eu.

Îi cunosc pe cei din spatele magazinului online și îi recomand cu încredere. Pe lângă cunoștințe hardware, veți găsi și sprijin software, chiar am auzit că vor crea și tutoriale video pentru folosirea pieselor. Așadar, dacă ai în viitorul apropiat un proiect ambițios, o lucrare de licență, sau o lucrare de disertație și simți că ai nevoie de ajutor, nu ezita să îi contactezi.

Am identificat câteva produse ce ar putea fi de folos unui începător:

Găsești tot felul de senzori și module, zilnic apar produse noi și se actualizează stocul. În schimb, nu am văzut pe site nimic despre plăcuța HiKey 960 despre care vă povesteam acum câteva luni. Au doar kit-uri Raspberry Pi și Arduino, senzori, led-uri, butoane, carcase și mai multe tipuri de module pentru ele.

voucher-10-cleste

Am pentru voi și un cupon de reducere pe care să îl aplicați în checkout: PANABOGDAN10 , valabil până pe 12 martie, care vă oferă 10% reducere pe coș. În plus, la cumpărăturile peste 49lei transportul e gratuit.

Cândva în viitor, când o să am mai mult timp liber, o să cumpăr și eu un Raspberry Pi să mă joc cu el. Sunt destul de informat, mi se pare foarte mișto și potent, dar mai mereu mi-am îndreptat atenția spre software și doar software. Momentan cred că m-ar prinde prea tare și aș lăsa alte proiecte și blogul la o parte, iar eu nu sunt pregătit pentru asta.

Da-i un like pe Facebook ca să îi urmărești promoțiile și, dacă ai puțin timp liber, citește povestea roboțelului Clește, e destul de amuzantă.

Dacă ai o întrebare pentru ei, sau cauți un produs pe care nu îl au pe site, lasă un mesaj în comentarii și le voi transmite.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

1 comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău