General

Momentul ăla când iubita îți spune că naționala de fotbal joacă prost

hqdefaultPe lista cu lucruri de făcut astăzi e bineînțeles vizionarea meciului de fotbal al României cu Insulele Feroe. Cum astfel de momente nu vin niciodată singure, am trecut pe listă și momentul în care îmi anunț discret prietena că e meci azi, al doilea săptămâna asta, e duminică seara și trebuie să îl urmărim împreună, pentru că e important, pentru că e ultimul meci din preliminarii, pentru că e vorba de calificare și pentru că ea probabil o să citească articolul, chiar e important meciul.

În timp ce negociam, puteți să spuneți ce vreți pentru că toți facem asta, mi-a spus că e prea plictisitor meciul și nu are chef să îl urmărească. În meciul cu Grecia pe care l-am văzut pe stadion nu s-a întâmplat nimic,  în meciul cu Finlanda de joi seară, a fost vai și amar de noi, ce poate să se întâmple diseară.

După cum zice și Andrei, meciul cu Finlanda nu a fost chiar prost, matematic am ieșit bine, nu merită să îi înjurăm pe jucători ci trebuie să îi susținem până la capât pentru că suntem foarte aproape de calificare, ba chiar am citit că avem șanse mari să ne calificăm direct și de pe locul 3.

Eu personal nu i-am înjurat în ultimul meci, doar că la un moment dat când au murit prin minutul 75 am zis că trebuie să încetez să mă mai consum pentru că nici ei nu se strofocau să alerge, cel puțin o parte din ei.

Apoi am ascultat interviul lui Ganea, care printre mai multe aberații a zis și ceva de genul că pe el nu îl huiduiau niciodată suporterii pentru că el murea cu adversarii de gât la sfârșitul meciului. Asta cred că e atitudinea pe care trebuie să o regăsească jucătorii, pentru că până la urmă oricine poate greși sau se poate împiedica, ăsta e fotbalul și de asta ne place atât de mult.

keseru-al-tau-impiedicat

Nu am drepturi de autor asupra imaginii de mai sus, dar mi s-a părut foarte amuzantă.

Eu continui munca de lămurire, știți voi,  dar sper că tricolorii au mâncat bine azi și o să mănânce gazonul din Feroe și o să ne bucurăm din nou pentru o calificare muncită la Euro 2016. Hai România! 

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

2 comentarii
  • Cătălin Corozanu oct. 12,2015 la 13:58

    Eu am altă zicală referitoare la echipa noastră de fotbal.. Este o echipa de cizmari împiedicați.

    • Bogdan oct. 12,2015 la 14:01

      :)) pe asta n-am mai auzit-o pana acum.

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău