General

Ne jucăm din nou la Bloggers Arena Galați. #BAG2

poster-bag2

Sâmbăta care vine, pe 29 Octombrie, are loc Level 2 de la Bloggers Arena Galați. Am făcut un update al jocurilor și anume vor rula pe console Fifa 17 și Mortal Kombat X, vor fi împrăștiate pe mese Catan și alte câteva board games din rândul celor care destramă prietenii. Quake va fi înlocuit de CS:GO pe PC-uri și laptopuri, dar vom suplimenta și cu câteva jocuri surpriză. Vezi aici cum a fost data trecută.

Ne întâlnim pe la 11:30 la sediul Thecon, care ne ajută cu un spațiu deschis amenajat pentru o zi de gaming și toate cele necesare, PC-uri, console, etc

program_bag2

Dacă ești blogger și îți place să te joci, lasă un mesaj sau comentariu și îți dau mai multe detalii. #BAG2 este dedicat bloggerilor si cititorilor lor, susținut de o echipă de băieți entuziasmați, fotografiat de Vlad Mototolea și Marian Nes . Suntem în continuare în căutare de parteneri în vederea susținerii acestei comunități.

invitatie-bag2

 

Deci? Cine are sâmbăta liberă și vrea să #partikipe, să lase un comentariu cu jocurile pe care ar vrea să le joace și să distribuie acest articol, voi alege un cititor cu care să merg la eveniment și cu care voi face și echipă la jocuri.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău