Evenimente

Ne vedem pe 8 decembrie la Openhub Blog Me Up

conferinta-blog-me-up-openhub-ro-min

Peste două săptămâni, pe 8 decembrie, are loc o nouă conferință Openhub, de data aceasta având blogging-ul în centrul atenției.

La Blog Me UP vei afla ce reprezintă blogurile în mediul online, cum se creează și se întrețin, cum se promovează și care sunt oportunitățile oferite de acestea. Subiectul este de mare interes bloggerilor, celor care vor să își deschidă un blog, companiilor, jurnaliștilor, dar poate reprezenta un punct de lansare în mediul online pentru oricine. Pe lângă asta, din experiența edițiilor trecute, evenimentul implică multă distracție și socializare.

Ediția aceasta voi fi și eu prezent pe lista speakerilor și voi vorbi despre aspectele tehnice ale înființării și întreținerii unui blog.  Lista speakerilor și a prezentărilor nu este completă, dar ce vă pot spune momentan e că îi vom asculta pe Victoria Giorgiana, singura bloggeriță din România care scrie despre tehnologie și pe Gabriel Ursan, care abia așteaptă să ne împărtășească din experiența lui.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile pe baza înregistrării făcută AICI, pe openhub.ro

Ne vedem acolo!

P. S. Openhub se află în căutarea de voluntari pentru organizarea evenimentului și de parteneri care să ajute la buna sa desfășurare. Puteți lăsa mesaje pe Facebook sau pe formularele din website. Deasemenea, te poți înscrie în lista de speakeri dacă ai un subiect relevant pentru tema acestei ediții.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

2 comentarii
  • Rokolla dec. 5,2016 la 14:37

    Astazi am aflat si eu despre existenta acestui eveniment si nu pot decat sa ma bucur ca pot participa la un astfel de eveniment. Nu am intalnit nici un blogger din Galati pana in prezent si un eveniment de acest gen chiar ma motiveaza si ma incanta.
    M-am inscris si eu pe lista de invitati si sper sa mi se confirme prezenta!

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău