Evenimente

O piesă de teatru despre Social Media la Galați – Privacy Settings

privacy-settings-galati-min

Mi-a fost adus în vedere că pe 15 și 16 decembrie, orele 19.00,  Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi prezintă premiera piesei „Privacy Settings”, o comedie neagră în care sunt aduse în atenția publicului consecințele întâlnirii românilor cu social media.

Sunt 80 de locuri libere gratuite în fiecare din cele două zile, dedicate în special elevilor și studenților, care trebuie rezervate aici: http://bit.ly/RezervăriPrivacySettings . Nu mai sunt nici elev, nici student, dar pe 15 decembrie mai sunt doar 78 de locuri disponibile pentru că mă duc cu domnișoara la teatru.

Eu sunt conștient de impactul social media în lume, dar sunt extrem de curios să aflu cum este pus în scenă de actori, mai ales într-un stil umoristic. Partea și mai interesantă e că scenariul a fost realizat împreună cu echipa de actori pe parcursul repetițiilor.

Privacy Settings este despre efectele pe care le poate avea mediul online asupra oamenilor, despre relații, comunicare, lipsa ei și nu în ultimul rând despre singurătate și cât de mult ne afectează părerea celorlalți când vine vorba despre noi înșine. Până la urmă la asta se cam rezumă dependența de Facebook.

Text și regie: Radu Andrei Horghidan

Scenografie: Monica Turcu

Coregrafie: Elena Anghel

Distribuția: Vlad Ajder, Ionuț Moldoveanu, Elena Ghinea, Elena Anghel, Oana Mogoș, Răzvan Clopoțel și Ștefan Aleksandru Forir

Acest proiect este susținut de Damen Galați, realizat de Social Act Theatre în parteneriat cu Teatrul Dramatic „Fani Tardini”. E un proiect interesant și merită să îți rezervi un loc, dar doar dacă știi sigur că ajungi. Ne vedem acolo!

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău