Evenimente

Openhub – Workshop Start Up Nation – finanțarea ideilor de afaceri

openhub-start-up-nation-min

Pe 21 iunie, începând cu ora 15:00, în cadrul Openhub, are loc un workshop cu număr limitat de locuri în care se va discuta despre programul de finanțare Start Up Nation. Workshop-ul este dedicat celor cu un business proaspăt înființat sau o idee de afacere, de preferat în mediul IT.

Programul Start Up Nation este o oportunitate de finanțare mediatizată încă de la începutul anului 2017, iar ajutorul 100% nerambursabil este de 44.000 euro.

Pentru că de obicei nu plouă pur și simplu cu bani, e vorba de multe condiții pentru a beneficia de un asemenea ajutor. Din acest motiv, dacă ești interesat poți afla mai multe detalii despre cum să susții o idee de afacere din următoarele prezentări ale speakerilor de la eveniment:

Promovare și strategii de Marketing pentru Start Up-uri, Alexandru Căpățînă, Professor, PhD, UGAL, expert programe de finanțare Horizon 2020

Clarificări și recomandări Start Up NationSorin Scorțeanu, Consilier Programe Finantare, OTIMMC și consultant oficial în cadrul autorității de management (AM) a programului Startup Nation.

Riscurile asociate unui business finanțat cu ajutorul programelor la bugetul de stat, Manager General Thecon SRL și beneficiar al programelor de finanțare naționale și europene.

Intrare liberă pe bază de înscriere (click aici) + mai multe detalii

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău