General

Recomand sacouri și paltoane românești de la Antonio Gatti

sacouri

Am o slăbiciune în a promova produse românești și am făcut un obicei din asta. Din păcate după cum știți, piața de produse românești a scăzut foarte mult în ultimii ani. Mă bucur când văd pe ici pe colo câte un producător care intră pe piață și încearcă să se lupte cu magazinele care distribuie produse de import. Cu atât mai mult când e vorba de o nișă super aglomerată.

Tot în ultima vreme am observat cum mi-am pierdut răbdarea de a-mi căuta haine prin magazine. Oricum sunt genul care intră în primul magazin și își cumpără haine, dar acum parcă mi-e lene să fac și asta și mă îndrept din ce în ce mai mult spre online. Mai e și faza că de câțiva ani port cam aceleași măsuri. Mă străduiesc cât pot, să rămân în aceeași parametri.

Revenind la producători români, am descoperit recent brandul Antonio Gatti, din Bacău, care creează și comercializează articole vestimentare bărbătești, în special sacouri bărbați și paltoane bărbați. Bine, pentru vremea asta au și câteva trench-uri și veste care arată foarte bine, cel puțin sunt pe gustul meu. Transportul este gratuit pentru orice comandă și au lansat recent o colecție nouă de sacouri dintre care chiar am pus ochii pe unul.

În același timp, sunt și genul care preferă să plătească puțin mai mult pe haine sau încălțări de calitate în ideea că aș vrea să nu fie de unică folosință și aș putea să le folosesc și după prima spălare. Sunt mult mai confortabile și

Job-ul nu mă cere la cămașă și probabil din cauza asta m-am și obișnuit mai casual, dar am mereu un sacou și o cămașă pregătite pentru orice eveniment. Sunt de părere că aceste două articole sunt obligatorii în dulapul unui bărbat. Așa că dacă sunteți leneși ca mine și vă căutați ceva mai casual/smart casual de îmbrăcat, recomand AntonioGatti.ro

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău