General

Recomandare videograf de nuntă, emotioncollector.com

videograf nunta

Am rămas cu amintiri vii de la nuntă, vă las cu un rezumat, iar apoi vă povestesc mai multe.

Wedding // Claudia & Bogdan from Emotioncollector.

Norii apocaliptici au fost cât se poate de reali și memorabili, dar furtuna a fost petrecerea pe care o veți puteți vedea mai jos.

Revenind la subiect, când ne-am căutat videograf pentru nuntă, am avut norocul să dăm peste ei, Florin Mârza și Silvia, care între timp a devenit și ea Mârza (felicitări!!), de la emotioncollector.com.

I’m a Google guy, așa că la momentul respectiv am răsfoit tot ce înseamnă videograf de nuntă din Galați și am vizionat portofolii, am citit recenzii, am cerut recomandări și am ajuns la ei. Ulterior am realizat că avem mai multe cunoștințe comune.

Până la urmă, cred că în situația asta singurul sfat pe care îl pot oferi este să cauți pe cineva al cărui portofoliu se apropie viziunii tale, sunt multe stiluri de filmat, editat și montat, pentru toate gusturile și bugetele.

Trebuie să recunosc că ne-a atras în portofoliul lor atenția pe care o au asupra detaliilor din jurul mirilor și cum după montaj simți că te uiți la un scurtmetraj.

În timpul nunții nu le-am simțit prezența și totuși au fost foarte prezenți și au surprins foarte multe cadre minunate cu noi și pentru noi.

Video de senzație cu petrecerea, partea noastră preferată

Last 10 min Claudia & Bogdan from Emotioncollector.

Și pentru că nu ies bani din piatră seacă, a și fost material de filmat, iar totul a ieșit cum ne-am dorit. Și nu mă refer la noi ca subiecți principali, ci la prietenii și familia care au fost alături de noi și cărora le mulțumim în grup.

L-am stresat puțin pe Florin să-mi dea videourile pe bucăți, așa că veți mai vedea fragmente și în alte articole.

Îi vom recomanda fără ezitare și oricui de acum înainte, așa cum o fac în mod evident și prin acest articol.

Așa că dacă ai ajuns aici căutând pe cineva să îți filmeze nunta sau orice alt tip de eveniment, stai de vorbă și cu ei. Florin și Silvia sunt disponibili pentru nunți și orice fel de evenimente oriunde în țară, cât și în afara ei și fac o treabă minunată. Cel mai probabil va trebui să te grăbești, pentru că se încarcă calendarul rapid.

Great job guys, keep up the good work! Mulțumim din nou.

Copyright poză Ciprian Neculai, despre care vorbesc cu aceeași simpatie aici.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău