General

Room Escape în Galați: Sherlocks. Mergeți cu încredere! (Nu dau indicii)

sherlocked

Din păcate, Sherlocked s-a închis, practic review-ul de mai jos nu mai are relevanță. Dacă ești în căutarea unui alt Room escape în Galați, ai putea încerca Brain Games. Nu am apucat să mă duc. Dacă ajungi tu, spune-mi și mie te rog cum e.  

La finele anului trecut s-a deschis în sfârșit și în Galați un Room Escape. Sub numele de Sherlocks, acest joc este o experiență faină plină de distracție îmbinată cu tensiune și suspans pentru grupuri de prieteni, colegi, familii, etc.

Într-un final am reușit să ajung și eu, ba chiar am fost de două ori pentru că sunt două camere diferite. Pentru cei care nu sunt familiari cu termenul de Room Escape sau Escape the room, totul constă în rezolvarea unor joculețe de logică care într-un final te îndrumă spre cheia cu care deschizi ușa de la cameră și termini jocul. Ai 60 de minute la dispoziție și trebuie neaparat să mai mergi cu o persoană (doar nu ești forever alone, sper..).

Pot doar să vă zic că sunt destul de solicitante puzzle-urile, iar cele 60 minute trec foarte repede, ca în somn, dimineața… Este o activitate care te scoate din rutină și te bagă efectiv în priză.

E încă un pas înainte pentru Galați și îi felicit pe baieții care se ocupă de treaba asta. Susțin genul acesta de proiecte și vă recomand tuturor să încercați. Pariez că o să vă placă.

Prețurile și modalitatea de rezervare le găsiți pe site sherlocks.ro, iar imagini de la fața locului găsiți pe pagina lor de Facebook. Ca idee, prețul variază între 25 lei și 40 de lei de persoană în funcție de câți mergeți și când mergeți. Oricum ieși mai ieftin decât la un film unde cumperi și un meniu de floricele la extra preț.

Adresa este pe strada Logofat Tăutu, nr. 16 Galați, undeva pe la Winmarkt (Modern) prin spate. Have fun!

 

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău