General

S-a deschis un second hand cu de toate la Galați

second hand galati

De toate, mai puțin haine. De asta e mai special și mi-a atras atenția suficient încât să vă scriu puțin despre el. Mai ales că după toate sezoanele de Storage Wars, chiar te prinde treaba asta cu colecțiile second hand.

L-a găsit Claudia pe Facebook zilele trecute și chiar am fost pe acolo să vedem despre ce e vorba. Magazinul poate fi găsit la adresa Str. Vadul Sacalelor nr 1, iar programul de funcționare este de la 9 la 20 de luni până vineri, până la 17 sămbăta și până la 14 duminica.

program home depot galati

Ce puteți cumpăra?

Cam orice, dar în special jocuri, jucării și obiecte pentru casă, pahare, tacâmuri, farfurii, decorațiuni, bibelouri, tablouri, etc Sunt multe chestii interesante, retro, vechi pentru colecționari și pasionați. Dacă ai noroc, găsești și chestii care îți pot întregi o colecție distrusă de timp.

home depot galati

home depot galati

home depot galati

Mai multe poze aici.

Care sunt prețurile?

Produsele se vând la kilogram, iar prețul scade pe măsură ce trece timpul pentru a lichida stocurile. Dacă așteptați ziua ce cele mai mici prețuri, riscați să pierdeți toate lucrurile care valorează ceva.

preturi home depot galati

Mai multe informații precum și mai multe poze ca cele de mai sus puteți găsi pe pagina lor de Facebook Home Depot Galați.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

1 comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău