Evenimente

Semimaraton 2019 #MișcăGalațiul

Fundația Comunitară Galați organizează pe 2 iunie 2019 Semimaraton Galați – cel mai mare eveniment sportiv și filantropic prin care comunitatea locală se mobilizează şi strânge fonduri pentru cauzele pe care le consideră relevante. 

Evenimentul se întâmplă pentru al șaselea an consecutiv, iar pentru mine va fi a 4-a participare.

Intenția mea a fost până acum două săptămâni să alerg cei 21 km de la semimaraton, dar m-am accidentat puțin între timp și nu știu cât mă voi putea recupera până pe 2 iunie.

Chiar și așa, voi participa cu siguranță, chiar și dacă voi merge tot traseul.

Cauzele pentru care poți alerga sunt prezentate în detaliu aici. Dacă nu vrei să alergi, dar vrei să susții o cauză, poți dona prin intermediul site-ului.

Înscrieri Semimaraton Galați 2019

Click aici pentru înscrieri.

Sunt curse pentru adulți și curse speciale pentru copii. Toate informațiile despre curse, precum și taxele de înscriere pot fi analizate aici.

Acesta este traseul:

traseu semimaraton galati 2019

Dacă nu ai auzit până acum de Semimaraton Galați

12 ONG-uri și grupuri de iniţiativă selectate, propun un proiect care adresează o problemă socială, de educaţie și implicare comunitară, protectia animalelor, etc. 

Alergătorii care participă la Semimaraton susțin unul dintre cele 12 proiecte, prin achitarea taxei de participare la competiție și prin mobilizarea unui cerc de susținători. 

Orice persoană fizică sau companie poate să contribuie la schimbarea în bine a comunității locale, donând o sumă fixă sau variabilă (per kilometru alergat), pentru unul sau mai multe proiecte. 

Cauzele, detaliile de înscriere și regulamentul sunt disponibile pe site-ul https://semimaratongalati.ro/, operat de colegii mărinimoși de la Thecon.

Pot fi făcute donații prin Card bancar de pe site-ul evenimentului si prin transfer bancar la datele in contul IBAN: RO42RNCB0141148143890001.

Puțin istoric

În cele cinci ediții ale evenimentului, Fundația Comunitară Galați a facilitat realizarea a 50 de proiecte, finanțate cu mai bine de 146.000 lei, strânși de la peste 2500 de susținători.

Fundația Comunitară Galați susține transformarea comunității, implicând resurse și potențial uman local. Organizația aduce împreună donatori, ONG-uri sau grupuri de inițiativă pentru a crea comunități în care să ne simțim ca acasă. În 4 ani Fundația a finanțat zeci de proiecte și a pus în mișcare Galațiul generos.

E unul dintre cele mai mari evenimente din oraș, devenit tradiție de câțiva ani. Mă aștept să crească din ce în ce mai mult și să fie din ce în ce mai mișto.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău