General

Shopping City Galati aproape s-a dublat și arată bine

Foto-Shopping-City-Galati

Am ajuns și eu într-un final la mall-ul proaspăt extins din Galați și m-a încântat.

În primul rând, m-a încântat să văd câți oameni, în special tineri, umblau din magazin în magazin și pe holul mall-ului. Și înainte era aglomerat, dar acum e mult mai mare, are un etaj nou și un aer nou.

În al doilea rând, a fost totul gata la timp, s-a respectat data deschiderii.

Sunt aproximativ 50 de spații comerciale noi. Din ce am văzut, în mare parte noile magazine vând produse fashion, bijuterii și produse cosmetice. Sunt nume destul de populare, precum Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Douglas, Office Shoes, Hervis, Ecco, Kido Bambini, Teilor, Orsay, Buzz, Bigotti, Sport Vision, Lee Cooper, LEVIs, Book City, MeliMelo Home, Braiconf, Kultho, ProfiHairShop, Yves Rocher, Gerovital, Flormar, Sephora și Penti (nu am mai auzit de el, dar m-a amuzat când mi-am dat seama ce e).

E foarte fain că s-a creat în sfârșit un centru de divertisment și un food court mai serios. Atracția principală este, bineînțeles, cinematograful multiplex Cinema City, dotat cu 8 săli 2D și 3D despre care am scris aici.

Mall-ul s-a extins cu 21.000 de metri pătrați și duce astfel suprafața totală undeva pe la 50.000 metri pătrați. Shopping City Galați ajunge astfel, în urma extensiei, la peste 200 de spații comerciale și își consolidează puternic poziția de loc principal pentru cumpărături.

Nu e doar o fiță. Tot orașul beneficiază de pe urma mall-ului. Investiția totală s-a ridicat la 70 milioane de euro, iar numărul de locuri de muncă la peste 600. Tinerii și studenții au un nou loc de întâlnire în oraș, noi activități de seară și de week-end. Branduri populare precum Pizza Hut și Starbucks sunt acum la îndemână. Au venit în Galați câteva brand-uri mari, care pun orașul pe harta lumii.

În concluzie încă mi se pare mic, poate fi clar îmbunătățit pentru că cerere este, dar progresul este foarte bun. Urmează să vină branduri noi să ocupe locurile rămase libere și cu pași mărunți cred că se va dezvolta. E plăcut să vezi cum lucrurile se mai mișcă din când în când.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău