Evenimente

Street FOOD Festival la Galați între 13 și 16 Septembrie 2018

Street_Food_Festival_Galati-min

Street FOOD Festival ajunge pentru prima dată la Galați.  În perioada 13 – 16 septembrie Grădina Publică va găzdui peste 50 de bucătării mobile și gălățenii vor trebui să aleagă din peste 100 de rețete inedite preparate de chefi pricepuți.

Acest festival este mai mult decât o zonă de mâncare, e un eveniment de amploare care călătorește anul acesta prin 11 orașe din România: Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Galați, Baia Mare, Craiova, Timișoara și Bacău.

Gurmanzii prezenți în festival se vor putea bucura și de preparatele excepționale pregătite de cel care este încă de la prima ediție ambasadorul Street FOOD Festival: Chef Foa.

Vor pluti în aer arome de la mâncăruri cu specific asiatic, unguresc și italian, precum și cu origini românești, americane sau mexicane. Bineînțeles, toate acestea vor aluneca mai ușor alături de o bere, concerte live și filmele de la cinema-ul outdoor. Între timp copiii se vor putea distra la Kids Zone.

Sper să devină o rutină acest festival în Galați, eu sunt mare amator de street food și văd cum acest trend capătă din ce în ce mai multă popularitate.

„Puteam noi să nu vizităm și gurmanzii din Galați? An de an ne bucurăm să vedem că interesul pentru conceptul de street-food este tot mai mare, drept urmare și investițiile importante direcționate spre acest domeniu din partea chefilor care lasă restaurantele în favoarea bucătăriilor mobile. Micul orășel Street FOOD Festival a călătorit deja prin zeci de orașe și, sincer, ne face o deosebită plăcere să ajungem pentru prima dată și în orașul de la Dunăre. Mulțumim autorităților pentru deschiderea și suportul oferit și abia așteptăm să cunoaștem și locuitorii frumoși ai acestui oraș. Ne vedem în 13 – 16 septembrie în Grădina Publică.” – Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival

Lista completă cu toți vendorii prezenți la Street FOOD Festival Galați este disponibilă accesând: http://streetfoodfestival.ro/street-food-festival-galati/ . Tot pe site-ul lor veți găsi și alte informații utile.

 

Cinema outdoor.

Ce filme vedem la Street FOOD Festival?
13.09.2018, ora 21:30 – No Reservations
14.09.2018, ora 21:30 – Haute Cuisine
15.09.2018, ora 21:30 – Chef
16.09.2018, ora 21:30 – Big Night

 

Ce muzică ascultăm la Street FOOD Festival?

Street_Food_Festival_Line_Up_Galati-min

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, o experiență Staropramen și promovat de Radio Zu.

Street FOOD Festival Galați este un eveniment realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Galați și al Consiliului Local.

Eu abia aștept ziua de joi să ajung în Grădina Publică, dar știu că o să fie foarte dificil să aleg ce voi mânca, mai ales că vineri plec din oraș și nu voi mai putea ajunge.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău