General

Tu mai ai vreo piesă din vechiul calculator?

campanie-calculatoare

Săptămâna viitoare o fac pe maică-mea fericită, iau de acasă toate cablurile, hardurile și alte piese de calculator de prin dulapuri și le donez. Pentru că se apropie Crăciunul, împreună cu colegii de la Thecon și cu oricine vrea să se implice în această campanie, vrem să facem câțiva copii gălățeni mai fericiți. Așa că până pe 23 decembrie vom strânge calculatoare și piese de calculatoare de la oricine nu le mai folosește. Ulterior le vom curăța, asambla, tuna bine și le vom dona copiilor care încă nu au unul.

Centrul de colectare și asamblare este pe Str. Siderurgiștilor nr. 9, Galați la sediul Thecon. Dacă aveți o unitate sau un monitor și nu puteți să le transportați, găsim noi o modalitate să le luam de la voi de acasă. Lista donațiilor va fi găsită aici pe tot parcursul campaniei, persoanele care doresc să rămână anonime au, bineînțeles, această posibilitate. Orice mouse, tastatură, cablu VGA, CD/DVD writer, HDD, RAM își poate găsi un nou scop în viață și anume de a mai rula încă o dată jocurile pe PC ale copilăriei noastre (cel puțin ale mele) pentru copiii care nu avut această șansă până acum.

Dacă te pricepi la asamblare și configurare de PC-uri, vom programa un weekend în apropierea Crăciunului când ne vom întâlni și vom asambla din toate piesele cât mai multe calculatoare funcționale. Căutăm parteneri în dezvoltarea și implementarea acestei campanii pentru că orice ajutor este binevenit.

Beneficiarii calculatoarelor vor fi școli sau copii din județul Galați, așteptăm și în acest sens informații și sugestii din partea voastră. Dați mai departe vestea și renunțați la PC-urile vechi cât încă mai pot fi folosite.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

4 comentarii
 • bogdan iun. 5,2018 la 19:16

  sal, mai e de actualitate campania? Ma gandeam sa facem ceva semantor in Bucuresti.

  • Bogdan iun. 5,2018 la 18:42

   Salut. S-a încheiat campania în Galați. Au fost construite cam 20 de calculatoare şi donate.

 • Andrei oct. 21,2016 la 23:38

  Daca aveti drum prin Bucuresti as avea cateva laptopuri si piese de donat.

  Exista o configurare minima pentru care se iau donatii? Hard, RAM, porturi?

  • Bogdan oct. 21,2016 la 23:53

   Salut Andrei. Nu este nicio configuratie minima. Voi avea cateva drumuri prin Bucuresti in Noiembrie. Te voi contacta sa stabilim o intalnire.

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău