Evenimente

Un nou meci greu de fotbal cu fetele de la Universitatea Galați

universitatea-galati-vs-bloggeri

Miercuri, 29 august 2018 la ora 20:00 pe stadionul Siderurgistul se va fluiera startul celui de-al doilea meci din istorie dintre echipa de fotbal feminin Universitatea Galați și extraordinara selecționată a bloggerilor din Galați.

Va fi un meci demonstrativ, în care fetele vor demonstra ce vor avea de demonstrat, iar noi ne vom scoate plămânii pe lângă ele. Un meci care are ca scop promovarea fotbalului feminin din oraș și a echipei locale AFC Universitatea Galați proaspăt promovată în Liga 1.

 

bloggers united galati

Pe principiul că oricum nu avem cea mai bună condiție fizică, avem și un lot restrâns. Chiar și așa, zic că am strâns o echipă competitivă, cu o linie de fund care ar da orice pentru o bere, o tripletă la mijlocul terenului cu o speranță la viață de maxim o repriză și o tentativă de atac al cărui scop principal este să nu rămână în offside. Pe marginea terenului, vom avea două forțe proaspete care vor intra pe teren după maxim un sfert de oră în locul celor leșinați.

Blogurile participante:

 

Mari absenți, dar susținători declarați:

Chiar și așa, avem speranțe, legăturile de joc există, puțină tehnică rezistă, urmează să vedem cât ne țin picioarele și plămânii. Va fi cu siguranță un meci interesant, mai ales că anul trecut am reușit să ne impunem cu un dificil 3-2 în fața fetelor, iar ele, pe lângă un plus de valoare și experiență, vor fi și extra-motivate. Televiziunile se bat chiar în acest moment pe drepturile de televizare, dar ne va fi greu să decidem.

Așadar, oricine vrea să iasă puțin din casă miercuri seara, este invitat să vină să ne țină galerie și să ne distrăm. În cel mai rău caz puteți doar să distribuiți evenimentul de pe Facebook. Mulțumim!

 

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău