General

United Galați și prezența unei echipe de futsal în Galați

United Galati

Ieri am fost spectator la un meci de futsal în Galați și m-am numărat printre cei aproape 500 de spectatori ai derby-ului dintre United Galați și Futsal Klub Odorheiu Secuiesc disputat în Sala Sporturilor.

Îmi place să urmăresc cam orice sport, în special cele de echipă, și încerc să ajung cât de des pot la meciurile jucate în Galați de echipele locale. Consider că prezența mea la orice meci încurajează și ajută echipa într-un fel sau altul, iar atfmosfera din timpul meciului e foarte plăcută

Tribuna plină aduce sponsori, sponsorii aduc bani, înțelegeți voi, mai ales când sportul și performanța nu sunt susținute cum trebuie și de cine trebuie.

Nu mă consider un fan înrăit al fotbalului în sală, sau în mod special al echipei United Galați, dar bineînțeles țin cu ei, indiferent de meci sau competiție. Eu joc săptămânal mini fotbal, regulile sunt cam aceleași, dar totuși e o diferența mare față de fotbalul pe parchet. Am jucat și de câteva ori în sală, cât să pot face diferența.

Pentru că nu am prea mulți cunoscuți care știu de United Galați și prezența unei echipe de futsal în oraș, chiar finalistă în Liga 1 în sezonul trecut (2016-2017), m-am gândit să vă ofer câteva informații:

  • Clubul Sportiv UNITED Galati, echipa de fotbal în sală s-a înființat în 2002, a promovat imediat în liga a II-a, iar la sfârșitul sezonului 2003-2004 a promovat în Liga 1.
  • Începând cu sezonul 2010-2011 echipa s-a clasat mereu în primele 4 la finalul campionatului și a jucat și câteva finale ale Cupei României.
  • Într-un procent foarte mare, echipa a fost mereu formată din jucători gălățeni și pune mare accent pe formarea acestora.
  • Își dispută meciurile în Sala Sporturilor din Galați.
  • Puteți urmări istoricul și evoluția echipei în sezonul curent pe frfotbal.ro, tot aici găsiți programarea etapelor și clasamentul.
  • Acesta e site-ul United Galați, iar aceasta e pagina lor de Facebook.

 

Dacă sunteți interesat de joc și de regulile acestuia, găsiți aici un pdf foarte detaliat, iar dacă vreți să vă înscrieți copilul la futsal în Galați, o puteți face completând acest formular de înscriere.

Îi puteți urmări pe băieții de la United Galați pe Facebook unde postează informații despre echipă și meciuri și multe poze realizate de Sorin Pană (nu avem niciun grad de rudenie, din ce știu eu). Cel mai important și cel mai mult îi ajută să mergeți la meciuri și să îi încurajați.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău