Evenimente

Webstock 2017 se întâmplă pe 29 septembrie

Webstock

Cel mai mare eveniment de social media România are loc pe 29 septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, organizat ca și până acum de echipa Evensys în parteneriat cu Vodafone.

Pentru mine va fi al 3-a an la rând în care particip la eveniment pentru că este unul dintre preferatele mele. E foarte mișto pentru că se discută subiecte de actualitate, toată lumea e pasionată de subiect, iar timpul zboară în compania multor cunoștințe din online.

Webstock este un eveniment adresat în mod special:

  • Bloggerilor
  • Vloggerilor
  • Tuturor din social media
  • Celor care lucrează în PR
  • Oricui vrea să fie la curent cu trendurile din online

În ultimii ani am recomandat tuturor acest eveniment, așa că vă puteți înscrie aici. Bloggerii pot beneficia de invitații gratuite, tot pe bază de înscriere, iar dacă nu ești blogger, biletul de acces este de 200 de lei.

Programul evenimentului va fi detaliat aici pe măsură ce vor fi anunați și speakerii. La sfârșitul zilei va avea loc și Webstock Awards, unde vor fi premiate cele mai mișto proiecte din online din ultimul an.

Tot ce se întâmplă la Webstock, rămâne la Webstock… Imposibil, pentru că absolut tot ce se întâmplă poate fi găsit și pe #webstockro cam pe toate rețelele de socializare. Imaginați-vă câteva sute de dependenți de social media în același loc. Ne vedem acolo!

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău