Salut, eu sunt Bogdan Pană

Mi-am început cariera în mediul online în 2011, toată educația mea s-a învârtit în jurul programării, iar acum am ajuns să lucrez mai mult cu oamenii și afacerile lor decât cu liniile de cod.

Ziua mă găsiți înconjurat de oameni foarte mișto la Thecon unde dezvoltăm aplicații web și mobile, magazine online, site-uri de prezentare și multe altele lucruri și evenimente faine.

Seara mă găsiți pe TikTok vorbind despre a doua mea pasiune, berea artizanală. Promovez și produc bere artizanală românească.

În ultimii ani am pus umărul și la crearea OpenHub, un cluster de companii din domeniul industriilor creative în zona de SE a României. Am organizat și organizez în continuare diverse evenimente și activități pentru comunitate în jurul OpenHub.

Înainte de acest site, aici a fost doar blogul lansat în ianuarie 2015 și e un hobby în care am investit foarte mult timp. Am scris și scriu despre lucrurile care mă pasionează, website-uri, ecommerce, tehnologie, evenimente, orașul meu, Galați și diverse călătorii.

 

Educație și formare profesională

CERTIFICĂRI
 • 14.07.2014Inginerie Știința Calculatoarelor

  Am urmat cursurile facultății de Calculatoare și Tehnologia Informației din cadrul Universității "Dunărea de Jos" din Galați
 • 24.07.2016Masterand Știința Calculatoarelor

  Am urmat cursurile facultății de Calculatoare și Tehnologia Informației din cadrul Universității "Dunărea de Jos" din Galați
 • 16.05.2018Certificare competențe antreprenoriale

 • 18.06.2020Certificare Formator

  Certificarea pentru a ține cursuri de formare profesională.
 • 02.03.2023Certificare Manager Proiecte Informatice

 

Principalele proiecte și activități

1

Partener de management în cadrul companiei în care sunt asociat. Servicii de consultanță IT concepute să răspundă nevoilor specifice ale afacerii clientului. De la management de proiect, dezvoltare software personalizată, până la audituri tehnice și optimizări.

Cu peste 13 ani de experiență în domeniu și o pasiune profundă pentru tehnologie, sunt dedicat să ofer clienților mei nu doar soluții, ci și valoare adăugată.

2

Membru fondator și voluntar în cadrul ONG-ului OpenHub și al proiectelor din jurul său. Mă implic în proiecte precum Treasure Galați, Leru.ro, Danube Air, Bloggers Arena Galați, 8 Ore peste program în colaborare cu Fundația Comunitară Galați.

3

Activ în online și în social media pe TikTok, Instagram, YouTube. Creez conținut scris și audio-video pe diferite subiecte. Sunt autorul unui blog, al unui canal de TikTok dedicat berii artizanale și co-autor al unui Podcast generalist.


În ultimii 13 ani am fost implicat în task-uri specifice în diverse proiecte în cadrul companiei în care sunt asociat și în alte inițiative individuale sau cu parteneri.

Programează o discuție

Completează formularul de mai jos și hai să discutăm despre cum te pot ajuta.

  Contactează-mă

  Mă puteți găsi pentru orice întrebare sau colaborare prin:

  E-mail

  Telefon