_ ÎNAPOI SPRE COMUNITATE

VOLUNTARIAT

 

Proiecte proprii la care am lucrat sau încă lucrez

Această secțiune este dedicată proiectelor mele proprii, o colecție personală de inițiative individuale sau colective. Fiecare proiect reprezintă o parte din călătoria mea în domeniul IT și a contribuit masiv la experiența și viziunea din prezent.

01

Leru.ro


Open Hub și Thecon organizează din 2019 proiectul caritabil Leru.ro, magazinul online de fapte bune, unde cei interesați sunt invitați să se implice prin donații care să ajute la susținerea educației copiilor cu situații materiale precare din România.

02

Atelier Inimă de Copil Galați


La ultima ediție de 8 ore peste program am lucrat intens împreună cu alți câțiva colegi voluntari la un facelift al magazinului online al celor de la Fundația Inimă de Copil Galați.  

03

8 ore peste program  


Un grup de ONG-uri locale își expun problemele digitale, iar voluntarii într-un sprint de câteva ore caută soluții rapide pentru a le rezolva.

AI NEVOIE DE AJUTOR?

Dacă ești implicat într-un proiect cu impact social, comunitar sau în orice inițiativă care necesită sprijin prin voluntariat și crezi că aș putea aduce o contribuție valoroasă, te rog să mă contactezi. Sunt deschis să aflu mai multe detalii și să mă implic acolo unde pot face o diferență. Cred cu tărie în puterea acțiunilor colective și în schimbările pozitive pe care le putem aduce împreună în comunitate.