Evenimente

Cine merge la Untold Festival? Mai sunt 2 săptămâni

untold festival logoParcă ieri era am aflat de festival și eram super încântat să îmi cumpăr bilet la ce se anunță să fie cel mai mare spectacol din România de când mă știu. Dar au trecut deja 5 luni de atunci și mâine, poimâine plec spre Cluj la Untold Festival.

Lista asta de invitați? În România? În viața asta?

invitati untold

Recent s-a publicat și regulamentul de desfășurare a festivalului, care arată destul de profesionist. Rămâne să vedem și cât se aplică din el. Sunt puțin sceptic având în vedere cât e de mare festivalul și mai ales câtă lume o să fie prezentă.

Sunt foarte curios câte bilete s-au vândut, observ că încă promovează evenimentul, dar locuri de cazare în Cluj nu mai sunt de foarte mult timp, ce e drept mai e și camping-ul. Rămâne de văzut, dar sigur vom fi foarte mulți.

 

Câteva aspecte care mi-au atras atenția în campania de promovare a evenimentului:

  • Pagina de Facebook a strâns 100 000 likeuri, which is nice, dar ce s-a întâmplat cu Twitter? Doar 500 followers? Păi doar Armin van Buuren singur are 1.3 milioane de followers. Twitter-ul de la Untold e o oportunitate de care nu s-a profitat, numeri pe degete tweet-urile, până și hashtag-ul #untoldfestival a avut mai mare impact. Probabil s-a mers pe premiza că în România nu se folosește Twitter, dar cu siguranță vin și mulți din afară special pentru festival.
  • Canalul de Youtube a avut câteva clipuri, mi-au plăcut în special confirmările invitaților, deși nu știu de ce au avut doar câte 3000-4000 de vizualizări fiecare. Cred că puteau fi mai multe clipuri de genul ăsta și cu mai multe vizulizări.
  • Îmi place conceptul în sine Untold „Povestea nespusă” , destul de creativ, logo-ul e deosebit, iar site-ul arată bine. O treabă facută bine zic eu.
  • Newsletter-ul lor și-a făcut treaba bine.
  • Super tare campania Pay With Blood prin care oferă bilete gratis sau reducere celor care donează sânge.

pay with blood

Văd că s-au implicat ambasadori din toată țara. Asta îmi dă un plus de încredere și vreau să îi felicit pentru inițiativă. Sper să le iasă și să fie cel mai mare show din România și mai mult decât atât, să nu fie ultimul de genul.

Deci cine mai merge la Untold?

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău