Evenimente

Cum am văzut eu ediția 5 Bloggers Arena Galați

bloggers arena galati 5

Pe 24 februarie 2018 a avut loc ediția cu numărul 5 a Bloggers Arena Galați care a strâns undeva la 50 de persoane sub același acoperiș. A fost blană, vă povestesc mai multe în articolul de față.

Dacă nu ai mai auzit de evenimentul ăsta de are loc în Galați, e vorba de o întâlnire la care participă bloggeri, pasionați sau nu de jocuri, oameni din mediul online din Galați, Brăila și de oriunde vin ei. Scopul este să ne cunoaștem mai bine, să punem bazele unor colaborări și să ne distrăm prin diverse jocuri.

Făcând parte din echipa organizatoare, am văzut efortul depus în backstage pentru ca evenimentul să iasă și mai bine, să fie și mai mișto decât data trecută. Am vrut să venim cu lucruri noi, interesante, să cunoaștem și să implicăm oameni noi.

A fost multă muncă, dar a meritat

Avem un site mișto: bloggersarena.ro, găsiți aici toate informațiile despre evenimente și participanți. Vizitați, dați like.

Am căutat parteneri, căutăm în continuare, împreună putem face lucrurile mai mari, mai mișto, mai vizibile.

Am vorbit cu multă lume, am cunoscut mulți oameni noi, am pus bazele unor viitoare colaborări pe termen lung.

Am aranjat și curățat ditamai clădirea. Not easy. Noroc că am avut alături multe ajutoare. Chapeau!

Înainte să trecem la joacă am avut din nou și o discuție serioasă despre problemele din online-ul local, am cunoscut bloggeri noi și am deschis noi canale de comunicare pentru lansarea unor noi proiecte în comunitate. E o parte a evenimentului în care o să investesc din ce în ce mai mult efort pentru că avem nevoie de mai multă comunicare pe plan local. Deja se pun în mișcare câteva rotițe.

 

Ce ne-am jucat?

Fifa 18 2v2 Mixt – jocul preferat al băieților în care am adus un twist, fiecare băiat a trebuit să găsească o fată și să o invețe să joace în echipă. Turneul a fost susținut de ASC Otelul Galați, iar câștigătorii au plecat acasă cu premii din partea clubului. Am jucat cu Claudia, am pierdut din primul tur, dar am câștigat un coechipier de încredere la Fifa. Așteptăm ediția viitoare.

Dance Central 3 pe Xbox Kinekt în care dansul a pus lumea în mișcare. Turneul a fost susținut de Max Fitness cu care am făcut și încălzirea înainte de turneu. Un grup de fete, instructori profesioniști de la Max Fitness, ne-au pus sângele în mișcare și poftă de joacă și mâncare. Am făcut genoflexiuni, iar eu nu fac genoflexiuni. Am făcut febră..

max fitness

CS:GO 5vs5, turneu organizat de Adquest IT în care finala a fost main eventul zilei. Multe răsturnări de situație și noi talente descoperite. Am intrat ca rezervă la un moment dat.

Activity, ediția dedicată persoanelor peste 18 ani, a pus câteva cuvinte și expresii amuzante în vorbele, desenele și mima participanților. Turneul a fost susținut și premiat de Starbucks Galați.

activity bloggers arena galati

Pe lânga astea, am dus și Nintendo Classic, pe care l-am primit cadou de ziua mea, și am proiectat pe perete Super Mario Bros, jocul copilăriei noastre, unde ne-am întrecut pe cine face cele mai multe puncte. Nu m-am băgat la joc pentru că nu era corect. haha

 

Mulțumiri

Ca de obicei, evenimentul nu ar putea avea loc fără sprijinul partenerilor noștri. Mulțumim tuturor celor care au participat la eveniment, în primul rând pentru interesul acordat și în al doilea rând pentru încrederea de a investi într-un eveniment mai puțin obișnuit pentru orașul Galați.

E destul de dificil în Galați să găsești business-uri care să vadă avantajele implicării într-un astfel de eveniment, dar încercăm să comunicăm, să explicăm mai mult expunerea și materialul foto-video de care beneficiază. Cum nimic nu e imposibil, am convins destui partneri să ne fie aproape.

Mă bucur mult că din dată ce au venit în Galați, cei de la Starbucks au spus imediat da propunerii noastre de colaborare și ne-au prezentat un tip nou de cafea pe care au făcut-o pe loc și au servit-o curioșilor, iar pe urmă au pus cafea la dispoziția participanților pe durata întregii zile. Pe lângă cafea, am avut și sandvișuri de la Gonzalex, care au dispărut încet-încet de pe masă.

Skol ne-a umplut frigiderul cu bere Skol nepasteurizată și ca orice băutură alcoolică, a mărit distracția.

skol nepasteurizat

 

Apreciem și pe cei de la Ruvix care au fost alături de noi prin stickere, afișe și au creat echipamentul oficial al evenimentului.

bloggers arena galati

Pentru a doua oară, mulțumim Cabina FotoBox Galați și ale sale accesorii care din nou au colorat și au printat atmosfera, încă așteptăm pozele digitale să le postăm pe Facebook. Mereu sunt amuzante.

aBeauty Clinique a premiat fetele care au participat cu îndrăzneală la jocuri, iar Clește.ro a făcut o tombolă pentru pasionații de tehnologie și Internet of Things.

Vrem ca Bloggers Arena Galați să fie o oportunitate pentru persoanele care vor să se implice mai mult în comunitatea online a orașului. Ca participant poți descoperi o comunitate în continuă creștere, ca partener poți beneficia de promovarea afacerii pe care o administrezi prin intermediul blogurilor și al rețelelor de socializare.

Ca și în edițiile trecute mulțumim Thecon și Adquest pentru locație și suport în organizare. Mai multe informații, poze, video, păreri găsiți la Marian pe Facebook și Instagram pe hashtag-ul #BAG5.

Marea mea satisfacție este că văd cum crește o comunitate și își face loc într-un oraș unde nu se întâmplă prea multe lucruri.

Pregătiți-vă pentru ediția următoare. Cu siguranță va fi mai mare și mai mișto.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

1 comentariu
  • Gaumer mart. 16,2018 la 19:32

    și eu îți mulțumesc!

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău