Evenimente

Curs de formare digitală la Galați

proiectul digil@b laboratorul digital

Am acceptat propunerea Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania în colaborare cu Google Atelierul Digital de a ține o serie de cursuri în cadrul unui program de formare și îmbunătățire a competențelor digitale. Așa că dacă ți se pare interesant, citește mai departe.

Pe scurt, cui ii este adresat acest curs:

  • Trebuie să fii angajat al unei IMM, nu angajator. Dacă ești doar angajator, poți să o vezi ca pe o oportunitate pentru angajații tăi.
  • Dacă ești interesat de crearea și promovarea unei prezențe online, de canale și strategii de comunicare. Website-uri, eCommerce, SEO, Social Media, aplicat pe nevoile fiecăruia.
  • Dacă ai disponibile 80 ore pe care le vom împărți în ședințe de 4-8 ore ale căror date le vom stabilim de comun acord. Cert e că va fi intens, cel mai probabil în weekend-uri.

Sunt doar 60 de locuri în Galați, vor fi create 3 grupe de lucru în perioade diferite, începând cu luna iulie. Pentru înscrieri și detalii mai amănunțite o puteți contacta pe Delia Oprea la numărul de telefon 0745 95 00 03 sau pe e-mail delia_oprea83@yahoo.com, în email lăsați şi numele firmei sau CUI-ul acesteia.

Eu aveam în plan o serie de cursuri, dar oportunitatea a făcut să se întâmple mai repede decât mă așteptam. Iar dacă situația nu ne va permite să ne întâlnim fizic prin iulie, ne vom întâlni online. Înscrierile sunt deschise, totul este gratuit, dar locurile sunt limitate!

Sunt nevorbit în carantină așa că o să fie foarte mișto! Informații suplimentare în acest grup de Facebook

Vă las și câteva detalii oficiale

Proiectul „DigiL@b – Laboratorul digital” este implementat în perioada ianuarie 2020 – iulie 2021 de către Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania și are în vedere îmbunătățirea competenţelor digitale ale angajaților care își desfășoară activitatea în sectoarele economice / domeniile identificate conform SNC (Strategia naţională pentru competitivitate) și SNCDI (competitivitate-dezvoltare-inovare), din regiunile de dezvoltare Nord-Est, Sud-Est și Sud, fiind finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Ca urmare a implementării proiectului, cel puțin 360 de angajați vor dobândi competențe digitale si cel putin 36 de IMM-uri vor fi ajutate să introducă programe de învăţare la locul de muncă pentru angajaţii proprii.

Programul de formare, dezvoltat în colaborare cu Google Atelierul Digital, reprezintă o oportunitate pentru angajaţi, care vor putea învăţa despre ce înseamnă un profil online, SEO, Google Ads, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor, despre importanţa unei pagini de contact pe propriul website sau cum să îşi facă un formular de feedback online.

Cele 360 de persoane aşteptate să acceseze acest program vor avea la dispoziţie o aplicaţie mobilă care va constitui suportul procesului de formare şi va avea integrată partea practică a cursului (conţinut digital multimedia).

Implementarea proiectului va conduce la (1) creşterea gradului de conştientizare în rândul angajatorilor, care îşi desfăşoară activitatea în sectoarele economice competititve identificate conform SNC, cu privire la potenţialul lor competitiv în domeniile de specializare inteligentă, sau a angajatorilor care (2) intenţionează să-şi adapteze activitatea la aceste domenii/specializări inteligente privind importanţa şi necesitatea participşrii angajaţilor la programe de formare continuă.

Proiectul DigiLab – Laboratorul Digital este finanţat în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, utilizați următoarele date de contact:

Delia Oprea – Responsabil grup ţintă, regiunea SE, 0745 95 00 03

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România

Adresa: Str. Spătarului, nr. 30, Sector 2, București

Tel: +40 318 241 592; +40 318 241 593

E-mail: digilab@ptir.ro / delia_oprea83@yahoo.com

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău