Evenimente

Cursuri gratuite din Atelierul Digital Google în mai multe orașe din țară

cursuri-promovare-online

Pentru că îmi face deosebită plăcere să promovez astfel de evenimente, în special cele care se întâmplă și în Galați, vă invit să citiți, să vă înscrieți (cei care sunteți cu adevărat interesați de subiect), sau să distribuiți celor interesați .

Fundația Leaders împreună cu Google România organizează pe parcursul următoarelor două săptămâni cursuri offline, gratuite, despre promovare online, în mai multe orașe din țară și anume: Sibiu, Iași, Timișoara, Brașov, Constanța, București și Galați.

Cursurile sunt despre cum să îți construiești o prezență online, cum să îți creezi un website și cum să îl promovezi, noțiuni de search engine optimization (SEO) și search engine marketing (SEM)social media, email marketing și web analytics. Ele sunt destinate în special începătorilor, tinerilor studenți și antreprenori cu vârste cuprinse între 18 și 30 ani. Vă sugerez să mergeți pentru că este o cu totul altă experiență să te întâlnești față în față cu specialiști în domeniu și cu alte persoane interesate de subiect, față de cursurile și articolele online. Pe lângă asta, se discută noțiuni pe care orice administrator de website trebuie să le cunoască.

Locurile sunt limitate, înscrierile se fac AICI, unde o să găsiți mai multe informații despre data și locația fiecărui curs, din fiecare oraș. Evenimentul este organizat de Fundația Leaders cu sprijinul Google România.

Cursul durează maxim 4 ore și reprezintă un punct de plecare spre platforma Atelierul Digital, recent lansată de Google România pentru cei care vor să își crească aptitudinile digitale sau să își înceapă cariera cu o certificare de la Google.

 

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău