Evenimente

El e Marcel. Vrei să afli cum poți să stai ca Marcel?

marcel-yoga

El e Marcel, motanul bunicilor mei, surprins recent meditând într-o poziție imposibilă. Cum reușește?

Sigur ai auzit de yoga, dar celor mai mulți dintre noi aceasta le este necunoscută. Yoga este o disciplină pe cât de veche, pe atât de plină de resurse de explorat. În acest sens, în Galați, pe 22 septembrie va avea loc primul Festival de Yoga, în cadrul Facultății de Inginerie de pe  Str. Domnească NR. 111, de la 9:00 la 21:00.  

Festivalul este adresat atât unui public tânăr, cât și cu experiență în disciplina Yoga, tuturor persoanelor care prezintă fie o frică, scepticism, neîncredere, fie iubire, entuziasm, deschidere față de Yoga, sau chiar toate la un loc. Dacă te potrivești criteriilor, am 2 invitații gratuite pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să te gândești la cel mai interesant/amuzant #hashtag pentru festival și să îl lași comentariu la postarea de mai jos, iar apoi să distribui pagina de Facebook a evenimentului.

Yoga este o disciplină care pune în centrul învățăturilor sale sinele propriu și călătoria revelatorie către dezvăluirea lui. Festivalul de Yoga vine, așadar, ca o experiență firească și nu oricum, ci cu o varietate surprinzătoare, pe care o poți înțelege cu adevărat doar dacă îți urmezi curiozitatea și o explorezi tu insuți. Vei întâlni profesori, maeștri de la care să primești îndrumarea, rețeta ta spre o minte mai calmă, spre un corp mai sănătos, spre alinierea Trup – Minte – Suflet.

De ce să mergi la festival?

YOGA și Flow Yoga Festival este pentru toată lumea: inițiați, începători, curioși, gravide, copii, seniori.

Ce vei face concret dacă decizi să mergi la festival? Vei participa la clase de yoga alături de o listă impresionantă de profesori consacrați, atât din țară, cât și din afara ei: „Hatha Yoga – Mișcare. Respirație. Relaxare” cu Hitesh Bhatt, „Yoga pentru gravide” cu Andra Geoșan, profesoara însăși gravidă, „Hatha Yoga” cu Kim Dunn,  „Yoga sunetului” cu Valeriu Apostol sau „Să ne cunoaștem mai bine cu ajutorul tehnicilor de yoga și thai masaj” cu Flowrina Yoga, reprezintă doar câteva dintre clasele la care vei participa cu un bilet cu acces nelimitat.

Vor fi și 10 clase de yoga pentru copii | adulți | gravide | începători | seniori. Sunt profesori cu experiență, dedicați atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Seminare de yoga pentru a înțelege mai mult, ayurveda și nutriție

Târg de cumpărături cu diverse articole: cristale, brățări, rudrashka, haine cu specific oriental/ indian, bețișoare aromate, uleiuri esențiale, produse handmade și ayurveda, mâncare vegetariană și vegană

Zonă terapeutică unde poți afla și experimenta diferite terapii alternative precum: Bowen, Florile Bach, masaj Yumeiho, Shiatsu, Reiki, Theta Healing

Muzică și dans tradițional indian Odissi, tombolă, cadouri surpriză

6 activități variate pentru copii: 2 clase de yoga, atelier de meșterit povești, ateliere de creație, desen

Asigură-ți locul din timp! Locurile sunt limitate.

  • Bilet Acces Nelimitat: 100 lei până la 14 septembrie 2018/ 150 lei după această dată
  • Bilet Copii Acces Nelimitat: 20 lei până la 14 septembrie 2018/ 25 lei după această dată
  • Bilet Explorator, cu acces limitat: 30 lei până la 14 septembrie 2018/ 40 lei după această dată

Înregistrările se fac pe site https://festivalyoga.ro/bilete/ și ai opțiunea de a plăti prin transfer Bancar, sau la una din locațiile: Flowrina yoga | Max Fit Coșbuc | Union Jack faleză | BonCafe (Shopping City Galati- etaj) | One Gym (de la Ana Marin- profa de yoga)| magazin naturist Biocarmen lângă Tribunal.

Flow Yoga Festival – 22 septembrie 2018, Galați
Facultatea de Inginerie, Str. Domnească, Nr. 111 (Facultatea de mecanică, vis-a-vis de Poliție)

Mai multe informații despre program, invitați, sponsorizări și bilete găsiți pe www.festivalyoga.ro
Contact: Florina Păduraru, telefon: 0740185768

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău