Evenimente

Încă o săptămână până la Future of Media 2015, mergi?

Future of Media

Vorbim despre una dintre ultimele conferințe importante din 2015. La Future of Media se va vorbi despre tendințele media, advertising, digital marketing, online publishing, mobile și tehnologice din 2016. Ne putem întâlni la Crowne Plaza Hotel din București joia viitoare, pe 26 noiembrie, iar dacă ești blogger sau lucrezi în media, intrarea este gratuită.

După ce am fost pentru prima oară la Webstock luna trecută și am rămas fascinat, abia aștept să ajung la București săptămâna viitoare.

Eu mă duc în primul rând pentru că am ocazia să întâlnesc, sau să reîntâlnesc persoanele pe care le-am cunoscut în online de când scriu pe blog. E locul perfect în care să cunoști oameni, să împărtășești experiențe și să pui bazele unor noi colaborări.

În al doilea rând, subiectele discutate sunt mai mult decât interesante pentru mine. Sunt pasionat de trendurile din domeniu și sunt conectat online în permanență, dar e mult mai fain să le afli live direct de la oameni la fel de pasionați și cu experiență superioară. Un alt avantaj este că se va vorbi despre trendurile pieții online din România despre care sunt mai puține informații în online.

Sper că te-am convins că se merită să mergi, plus că e printre ultimele conferințe din 2015. Locurile sunt limitate, așa că înscrie-te cât mai repede și dacă ești din Galați anunță-mă.

Dacă nu te-am convins, hai să îți mai zic o dată ce pierzi la Future of Media:

  • oportunitatea de a cunoaște oameni noi, networking
  • prezentările unor speakeri cu experiență,
  • trendurile mediului online din România,
  • inspirație, oportunități de business,
  • distracție, etc

Evenimentul este organizat de Evensys, în parteneriat cu Vodafone și BitDefender.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău