Evenimente

Hai la lansarea cărții „Strada cu zâne” de Geraldine Ghineț

lansare-carte-strada-cu-zane

Joi 14 decembrie, la ora 19, în sala de conferințe de la Parcul de Soft din Galați voi fi la lansarea cărții „Strada cu zâne” scrisă de Geraldine Ghineț. Este un eveniment deschis, unde oricine poate participa așa că ne putem întâlni acolo.

Geraldine GhinetO cunosc pe Geraldine ca fiind o persoană foarte dedicată și implicată și mă aștept ca evenimentul să fie de cea mai înaltă calitate. Cât despre carte, vă las cu ce a zis ea, căci eu cu poezia m-am certat tare înainte de bacalaureat și nu am mai vorbit de atunci. (Norocul meu a fost că nici la bac nu ne-am întâlnit)

„Strada cu zâne” este un volum de poezie în rimă – un manifest al poeziei moderne reinterpretată în stil clasic. Cartea beneficiază de un minunat proiect de imagine realizat de artista Simona Andrei, iar prefața este semnată de îndrăgitul poet și scriitor Adi Secară – Geraldine Ghineț

 

Subiectul serii:

strada-cu-zane

Dacă nu reușești să ajungi la eveniment, vei găsi aici mai multe informații despre carte, prețul ei și de unde va putea fi cumpărată, dar după lansare.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

1 comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău