Evenimente

Hai să lucrăm împreună pentru comunitatea din Galați – 8 hours overtime for a good cause

8-hours-overtime-in-galati

E vorba de evenimentul internațional 8 hours overtime care se desfășoară și în Galați unde lucrăm împreună 8 ore pentru a ajuta ONG-urile locale.

Eu oricum stau tot în fața laptopului după ce plec de la birou și nici nu mă culc devreme așa că nu am stat pe gânduri și m-am înscris imediat ce am aflat, mai ales că merg cu mai mulți colegi și cunosc câteva din proiectele la care se va lucra. Se caută voluntari specializați în următoarele domenii: design graphic, design web, marketing, comunicare, publicitate, fundraising sau organizare de evenimente sportive. Faptul că o să cunosc și alte persoane din Galați pasionate de aceste domenii este un alt motiv pentru care particip.

Azi e ultima zi de înscrieri așa că înscrie-te aici: http://galati.8-i.ro/voluntari/inscriere-voluntari/ și vino alături de noi pe 18 martie de la 7 seara la sediul Start UP Smart Romania de pe strada Brailei Nr.3. Știu că timpul e scurt și am anunțat cam târziu, dar dacă nu apuci să te înscrii poate se face o excepție. Am înțeles că vom avea o masă târzie (cum ne place nouă) de la Casa Gustului și ne vom relaxa împreună cu FLOWrina YOGA Galati, dar cel mai important – vom ajuta comunitatea timp de 8 ore. O să fie interesant, o să facem un sprint împreună pentru a rezolva cât mai multe probleme înaintate de ONG-urile locale.

Anunță-ți și prietenii și ne vedem acolo, poate chiar o să lucrăm împreună. O seară bună.

P.S. Poza de sus e făcută de mine și sunt mândru de ea.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău