Evenimente

Hellboy cu surprize la CinemaCity

Pentru seara de 10 aprilie, Cinema City a pregătit avanpremiera absolută a filmului Hellboy (2019), iar la fiecare bilet oferă 2 cadouri, un tricou Hellboy și o doză de Ursus Cooler Lemon fără alcool, ca să nu iasă cu panaramă.

Mai multe detalii despre film și bilete găsiți aici.

Cinema City Brăila pune la bătaie prin intermediul blogului meu o invitație dublă la avanpremiera filmului de pe 10 aprilie, ora 19.30, de la Brăila și m-a lăsat responsabil să dau un click. Click-ul meu va alege random persoana care a distribuit acest articol pe Facebook și a lăsat tot acolo un comentariu cu numele celui, sau celei cu care vrea să meargă la film.

Postarea cu pricina

Nice one IMDB!

Eu unul nu am mai văzut un landing page atât de elaborat pentru un film. Poate le-am ratat eu până acum, dar pagina IMDB pentru Hellboy arată chiar tare.

Aici și trailer

Action Night va avea loc în 19 locații Cinema City din țară și anume Arad, Bacău, Brăila, Baia Mare, București AFI Cotroceni, Constanța Vivo, Cluj Polus, Deva, Galați, Iași, Pitești, Ploiești AFI, Piatra Neamț, Suceava, Severin, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Timișoara Iulius și Râmnicu Vâlcea.

Voi alege câștigătorul invitației duble pe 9 aprilie și îl voi anunța pe Facebook.

cinemacity hellboy

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău