Evenimente

Pe 1 Septembrie se desfășoară la Galați o nouă ediție TEDxCaleaDomnească

tedxcaleadomneasca

Pe 1 Septembrie, începând cu ora 10, la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” din Galați, situat pe strada Calea Domnească 59 va avea loc o nouă ediție TEDxCaleaDomnească – Start Unknown – Finish Unforgettable

TED (Technology, Entertainment, Design) reprezintă o serie de conferințe live la care participă cei mai fascinanți lideri și gânditori ai lumii, definindu-și misiunea ca „idei care merită să fie răspândite”

Pentru cei care nu au auzit până acum de TED, la nivel global conceptul de TED reinventează accesul și diseminarea cunoștințelor și facilitează schimbul de idei inovative prin intermediul unor discursuri de maxim 18 minute.

Urmând conceptul global (Ideas Worth Spreading) TED a creat o platformă locală numită TEDx, care permite partenerilor să organizeze evenimente sub licenţă TED. Aceste evenimente organizate independent crează prin networking o comunitate a oamenilor cu viziuni mărețe.

Despre conceptul TEDxCaleaDomnească

Echipa TEDxCaleaDomnesca a luat naștere în anul 2014, fiind construită în jurul creativității, inovației, autenticității și dedicării pentru schimbarea comunității gălățene.

Ediția din 2017, a avut ca temă DARE TO LEAVE A MARK și a fost un real succes, reușind să aducă împreună peste 300 de participanți și speakeri de seamă precum Andreea Raicu, Dragoș Anastasiu, Vlad Munteanu(DOC), Maia Morgenstern, Andrei Dunuță și Andy Szekely.

Video de la ediția 2017

Despre ediția 2018 „Start Unknown – Finish Unforgettable”

Ediția din acest an va avea loc pe 1 Septembrie, începănd cu ora 10, la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” din Galați, situat pe strada Calea Domnească 59.

Subiectele abordate vor fi diverse și vor acoperi multe domenii de activitate precum: cercetare, psihologie, social, sport, educație, parenting, dezvoltare personală, business și nu în ultimul rând artă clasica și artă alternativă.

Cine va vorbi?

Scena Teatrului Dramatic îi va susține pe: Raed Arafat, Anca Sina Serea, Daniel David, Oana Moraru, Cristian Presură, Daniel Tănase, Victor Țăpeanu, Invictus Team, Mihaiță Papara, Suada Agachi, Mihaela Tatu, Dacian Palladi dar și alte nume pe care vor fi aflate chiar în ziua evenimentului.

Mai multe informaţii despre eveniment găsiți pe www.tedxcaleadomneasca.ro, iar pentru bilete accesați acest link.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău