Evenimente

Prima reuniune a bloggerițelor din zona Galați-Brăila

 

galati-beauty

Acest eveniment este cu și despre fete. Dar cum mie îmi place să promovez orice activitate interesantă de care aud prin Galați, vreau să vă povestesc câteva cuvinte despre noua comunitate de fete bloggerițe.

Sâmbătă, 13 ianuarie, beauty bloggerii din Galați și Brăila se reunesc pentru prima ediție a evenimentului Galați Beauty Swap, în incinta Boulevard Pub, începând cu ora 13.

Galați Beauty Swap este un eveniment local unde bloggerii pasionați de frumusețe din Galați și Brăila se vor întâlni, vor povesti, vor testa și schimba păreri și produse. Până la momentul actual am înțeles că au confirmat prezența la eveniment cam 20 de persoane care activează pe această nișă, ceea ce e cu siguranță un început promițător.

Scopul acestei întâlniri este de a îmbunătăți relațiile dintre bloggerii gălățeni și brăileni, precum și calitatea activității acestora, a influenței și a frecvenței de publicare de noi articole pe blogurile locale.

Evenimentul va începe cu o prezentare publică susținută de Alina Grigorescu, Sales manager al companiei Yves Rocher România, care a acceptat să susțină blogosfera gălățeană prin prezența la eveniment.

Galați Beauty Swap a luat naștere la începutul anului 2018 din inițiativa beauty bloggerului Ioana S. Pavel, aflată în spatele proiectului One Day Butterfly Blog și intenționează să adune din ce în ce mai mulți participanți cu fiecare nouă ediție.

Mie mi se pare o inițiativă foarte bună și sprijin astfel de activități locale. Întâlnirile offline au farmecul lor indiferent de situație. Cu această ocazie, deși nu o să mă găsiți pe acolo, sper să mai adaug câteva nume și în lista de bloguri din Galați pe care am început-o anul trecut.

Mai multe informații despre Galați Beauty Swap găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului. Succes fetelor!

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

6 comentarii
 • Ioana S. Pavel ian. 11,2018 la 00:03

  Mulțumim pentru acest articol și pentru toată susținerea!

  Cu stima!
  :*

  • Bogdan ian. 11,2018 la 00:28

   Cu cea mai mare plăcere.

 • Cristina Barbieru ian. 9,2018 la 15:34

  Multumim Bogdan pentru sustinere!

  • Bogdan ian. 9,2018 la 15:44

   Bună Cristina. Cu cea mai mare plăcere. Mă bucur să te cunosc, ți-am adăugat blogul în lista mea.

 • Rokolla ian. 9,2018 la 11:58

  Multumim pentru sustinere

  • Bogdan ian. 9,2018 la 11:59

   Oricând.

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău