Evenimente

Seminar „21 de metode pentru a Creste afacerea ta” în Galați ținut de Lorand Soares Szasz

creste afacerea taEvenimentul va avea loc pe data de 17 iunie, ora 10:00 în Galați, gazda fiind Complexul muzeal de științele naturii „Răsvan Angheluță”

Cum știi dacă evenimentul ți se potrivește?

Dacă ești într-una dintre ipostazele de mai jos, atunci evenimentul este conceput special pentru tine:

  • antreprenori
  • manageri de marketing
  • manageri de vânzări
  • manageri de HR

Acum şi tu poţi participa la seminarul care îţi dezvăluie secretele afacerilor profitabile. În ultimii ani, de când lucrez în programe de coaching cu firme din mai multe domenii, am început să observ unele lucruri în comun la cele care erau în creştere. Indiferent de domeniu, dimensiune, locaţie sau număr de angajaţi, firmele care sunt în creştere ţin cont de nişte principii de management, marketing şi vânzări. Aceste principii sunt universal valabile şi aplicabile, dar, din păcate, multe firme din România nici măcar nu le cunosc, iar din cele care le cunosc, foarte puţine le aplică. Am început să analizez şi să studiez aceste puncte şi am ajuns la o listă de 21 de principii pentru care o afacere creşte. Sunt idei simple, dar extrem de puternice care au transformat deja multe afaceri din lume şi din România, în ultimii ani de când lucrez aici.  – Lorand Soares Szasz

Eu mă bucur enorm că sunt din ce în ce mai multe conferințe la Galați și sper că tot mai multă lume își va face timp pentru astfel de evenimente. Până la urmă totul se rezumă la socializare și aflarea de lucruri noi.

Seminar Gratuit Înscrie-te

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău