Evenimente

SkirtBike Galați 2018, flori, fete și biciclete

skirtbike-galati

SkirtBike Galați 2018 va avea loc pe 5 August, începând cu ora 17:00. Întâlnirea biciclistelor va avea loc pe platoul din faţa Sălii Sporturilor, urmând ca grupul să parcurgă un traseu de aproximativ 7 km pe ruta Str. Brăilei – Str. Domnească – Grădina Publică. Pe întregul traseul se va merge doar pe prima bandă a străzilor parcurse, în ritm uşor, de plimbare. Coloana va fi deschisă, flancată şi închisă de membrii BikeWorks.

SkirtBike face parte din seria de evenimente care încep să capete o tradiție în oraș, iar asta mă bucură și organizatorii merită susținuți și încurajați.

Cea de-a treia ediţie a SkirtBike Galaţi va îmbina pasiunea pentru pedalat cu călătoria în timp cu scopul de a promova ciclismul în Galați, în special în rândul fetelor.

Evenimentul SkirtBike – început la Bucureşti în urmă cu 9 ani – s-a extins treptat în toate colţurile ţării, la Bacău, Miercurea Ciuc, Cluj, Hunedoara, Suceava, Botoşani, Arad, Deva, Constanţa, Baia Mare, iar alte oraşe se pregătesc la rândul lor să demareze pe plan local acest proiect.

În Galaţi, SkirtBike-ul a fost organizat pentru prima dată în 2016 de către asociaţia BikeWorks. Atunci evenimentul a adunat peste 100 de participante, iar în 2017 numărul participantelor s-a dublat, depăşind cele două sute de numere pregătite pentru start. Anul acesta BikeWorks pregăteşte cea de-a III-a ediţie la care sunt așteptate şi mai multe participante pe două roţi!

Participantele înscrise la SkirtBike vor primi cadouri din partea sponsorilor: Acqua Carpatica, Yves Rocher, EliteGym şi Senzate. De asemenea, la finalul plimbării va fi pregătită binecunoscuta tombolă cu premii care va avea ca premiu principal o bicicletă Pegas dar şi multe alte cadouri oferite de Winmarkt, Apan Cars, Passiflora, Auchan şi alţi sponsori. Seara se va încheia în Grădina Publică cu un concert live susţinut de Florin Chiriac and the Hippie Band.

 

Tematica SkirtBike Galați, ediția 2018

Evenimentul SkirtBike promovează mersul pe bicicletă într-un stil lejer şi colorat, unde rochițele şi fustele sunt articolele vestimentare preferate. În concordanță cu călătoria în timp, organizatorii îşi doresc să aducă anii ‘50 și ‘60 înapoi în contemporan, pe biciclete. Doamnele şi domnişoarele sunt deci invitate să îşi caute cele mai frumoase vestimentaţii şi accesorii în ton cu tema de anul acesta, Retro Chic inspirată de tendința anilor 1950-1960, perioadă în care mersul pe bicicletă a cunoscut o popularitate remarcabilă și în rândul femeilor.

 

La fel ca şi anul trecut, evenimentul SkirtBike are şi o latură filantropică. La finish va exista o urnă de donaţii pentru femeile abuzate şi copiii defavorizaţi din cadrul Fundaţiei Familia. Banii strânşi din donaţii vor fi redirecţionaţi integral către această fundaţie.

Pentru participarea la SkirtBike Galaţi este necesară completarea formularului disponibil online pe: http://bit.ly/SkirtBikeGalaţi2018. Mai multe informații despre eveniment găsiți pe Facebook SkirtBike Galați și pe pagina acestei ediții. Vârsta minimă de participare este de 14 ani, în rest e nevoie doar de o bicicletă și bună dispoziție.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău